Filter
Bachelorgrader
Danmark Herning Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Herning - Bachelor-uddannelser i Herning Bachelor, Herning

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

På trods af sin lille befolkning. Danmark rangerer som et af verdens 's mest innovative lande takket være en stærk vægt på forskning og uddannelse af høj kvalitet Du vil også blive studeret i et sikkert, venligt og innovation-drevet miljø.

Herning er det vigtigste by og administrative centrum af Herning kommune, Danmark. Det har flere seværdigheder og arkitektoniske attraktioner. Det er hjemsted for den største messecenter i Skandinavien - Messecenter Herning.

Bachelor Herning - Tag din Bachelor i Herning. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Danmark
Herning
Studietype
Hastighed
VIA University College

Bacheloruddannelsen i Material Science Engineering er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, som gør det muligt at arbejde med materialer og fremstillingsprocesse ... [+]

Kort introduktion

Bacheloruddannelsen i Material Science Engineering er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, som gør det muligt at arbejde med materialer og fremstillingsprocesser i mode- og møbelbranchen. Du får ekspertviden af nye og innovative materialer og indsigt i moderne teknologi.

Bortset fra det får du indsigt i moderne forarbejdningsteknologi, så du kan være med til at optimere aspekter når det gælder teknikker, produktdesign, produktudvikling, økonomi og produktion i fremstillingsvirksomheder.

Programmet finder sted i Herning i samarbejde med ingeniøruddannelserne på VIA og Aarhus Universitet i Herning (AU Herning).

Indhold og struktur

Undersøgelserne er baseret på teori såvel som projekter. Gennem forskellige projekter udvikler du din evne til at samarbejde og udvikle og styre projekter. Vores workshops og laboratorier giver mulighed for at teste dine teoretiske kompetencer på en praktisk måde.... [-]

Danmark Herning
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

Bacheloruddannelsen i Fashion Design er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, struktureret som en AP-grad og en BA-top-up. Fashion Design programmet vil kvalific ... [+]

Kort introduktion

Bacheloruddannelsen i Fashion Design er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, struktureret som en AP-grad og en BA-top-up.

Fashion Design programmet vil kvalificere dig til at håndtere de-sign processer og vælge dine materialer med tillid. Du vil lære at arbejde med trendforskning og analyse for at skabe innovative designs til modebranchen. Selvfølgelig vil programmet også udstyre dig for at huske identiteten af det firma, du arbejder for, og hjælpe dig med at holde sig til deres vision. Du vil erhverve kompetencer i at arbejde kreativt og visuelt med idégenerering og i forberedelse af grafisk præsentationsmateriale. Alt på et højt niveau.

Du vil også erhverve kompetencer i at arbejde hen imod et specifikt mål og tage ansvaret for at påvirke fremtidens design. Du vil udvikle din egen designidentitet. Og du får de nødvendige færdigheder til at håndtere nye udfordringer, så du føler dig hjemme på den globale mode scene.... [-]

Danmark Herning
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

Bacheloruddannelsen i Branding og Marketing Management inden for mode og møbel er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk struktureret som en AP-grad og en BA-top-u ... [+]

Kort introduktion

Bacheloruddannelsen i Branding og Marketing Management inden for mode og møbel er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk struktureret som en AP-grad og en BA-top-up.

Du vil lære om markedets skiftende karakter og hvordan man giver et mærke en kommerciel dimension og sikre, at målgruppen ikke kan undgå at høre om det. Du lærer at anvende forskellige marketingkanaler - fra hjemmesider til udendørs reklamer - og hvordan de respektive kanaler hjælper mærket med at opnå den rigtige position på markedet.

Undervisningen omfatter en kombination af sager og sande til livsproblemer relateret til mode- og livsstilsvirksomheder.

Du vil også erhverve kompetencer for at overvåge og udvikle mærker på en uafhængig måde. At udarbejde foreslåede løsninger og implementere dem i praksis, både visuelt og kommunikativt, vil også være en af dine store kvalifikationer. Du vil være i stand til at etablere den rigtige position for mærket og sørge for, at nye begreber falder i tråd med varemærkernes værdier.... [-]

Danmark Herning
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk