BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Herning - Bachelor-uddannelser i Herning Bachelor, Herning

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

På trods af sin lille befolkning. Danmark rangerer som et af verdens 's mest innovative lande takket være en stærk vægt på forskning og uddannelse af høj kvalitet Du vil også blive studeret i et sikkert, venligt og innovation-drevet miljø.

Herning er det vigtigste by og administrative centrum af Herning kommune, Danmark. Det har flere seværdigheder og arkitektoniske attraktioner. Det er hjemsted for den største messecenter i Skandinavien - Messecenter Herning.

Bachelor Herning - Tag din Bachelor i Herning. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i Materialeteknologi

VIA University College
på universitet Fuldtid 7 semestre Kontakt skolen Danmark Herning

Bacheloruddannelsen i Material Science Engineering er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, som gør det muligt at arbejde med materialer og fremstillingsprocesser i mode- og møbelbranchen. Du får ekspertviden af nye og innovative materialer og indsigt i moderne teknologi. Bortset fra det får du indsigt i moderne teknologi, så du kan være en del af ...

Bachelor i mode design

VIA University College
på universitet Fuldtid 7 semestre Kontakt skolen Danmark Herning

Bacheloruddannelsen i Fashion Design er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, struktureret som en AP-grad og en BA-top-up. Fashion Design programmet vil kvalificere dig til at håndtere designprocesser og vælge dine materialer med tillid. Du vil lære at arbejde med trendforskning og analyse for at skabe innovative designs til modebranchen.

Bachelor i Branding og Marketing Management

VIA University College
på universitet Fuldtid 7 semestre Kontakt skolen Danmark Herning

Bacheloruddannelsen i Branding og Marketing Management inden for mode og møbel er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk struktureret som en AP-grad og en BA-top-up. Du vil lære om markedets skiftende karakter og hvordan man giver et mærke en kommerciel dimension og sikre, at målgruppen ikke kan undgå at høre om det.