BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Danmark - Bachelor-uddannelser i Danmark Bachelor

Danmark er et af de lande i EU, der bruger mest på videregående uddannelser, og at investeringer viser sig at være godt brugte penge på et kort kig på Danmark 's universitet system. Offentlige og private universiteter både del i en fælles forpligtelse til at give de studerende de kvalifikationer, teoretisk og praktisk viden og færdigheder er væsentlige for begynder en succesfuld karriere. Uanset om i byen Århus, København, Flensborg, Køge, Roskilde eller Sønderborg, tilbyde universiteter i Danmark en bred vifte af kurser til at berige eleverne 'faglige spor.

Med store i naturvidenskab, samfundsvidenskab, ingeniør-, web-udvikling, miljøledelse, gæstfrihed og fritid ledelse, business administration, moderne sprog, design, kommunikation, internationale undersøgelser, salg, marketing og meget mere, har bacheloruddannelser i Danmark noget at byde på enhver form for studerende.Bacheloruddannelser i Danmark er typisk de sidste tre år, men der er også en del tid kursustilbud for studerende, der ønsker at tilføje ekstra kvalifikationer til deres CV, mens du arbejder omkring en travl hverdag.

Hvis en Bachelor i Danmark lyder som det næste skridt på din vej, så rul ned for at læse mere om programmerne på de godkendte skoler nedenfor, i dag!

resultater fundet Filter

Bachelor i manuskriptskrivning

South Gate Society Arts Center
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Danmark Aalborg

Den fire-årige manuskriptforfatter grad fokuserer på at udvikle viden om genrer, praktisk anvendelse og udgivelse arbejde, samtidig med at opbygge platforme, netværk, og at lære de færdigheder hver kunstner-iværksætter har brug for at opbygge deres forretning og brand.

Bachelor i den økonomiske forvaltning og service

Business Academy Aarhus
på universitet Fuldtid 7 semestre Kontakt skolen Danmark Århus

Bacheloruddannelsen i Financial Management and Services er ideel for dig, hvis du gerne vil arbejde med komplekse rådgivnings-, salgs- og konsulentopgaver inden for fx regnskabsvæsen eller fast ejendom.

Bachelor (øverst oppe) i webudvikling

Business Academy Aarhus
på universitet Fuldtid 3 semestre Kontakt skolen Danmark Århus

Programmet fokuserer på udvikling af web-teknologier inden for en række forskellige anvendelsesområder og en række forskellige distributionsplatforme. Vi anser det for særlig vigtigt, at du arbejder med teknologier, der vil gøre dig til at foretage mange forskellige slags jobs.

Bachelor (øverst oppe) i produktudvikling og integrativ teknologi

Business Academy Aarhus
på universitet Fuldtid 3 semestre Kontakt skolen Danmark Århus

Dette program vil give dig de færdigheder, der kræves for at integrere forskellige teknologier og former for knowhow i forbindelse med udviklingen af ​​teknologiske systemer og produkter.

Bachelor (øverst oppe) i kemiske og bioteknologiske, mad eller procesteknologi

Business Academy Aarhus
på universitet Fuldtid 18 måneder Kontakt skolen Danmark Århus

Kemiske og bioteknologiske, mad eller procesteknologi er en top-up kursus for kemiske og biotekniske analytikere, og efter at have afsluttet den 18-måneder lange program, du vil få en bachelorgrad. Programmet er den direkte vej til videre uddannelse for kemiske og biotekniske analytikere, mad teknologer og proces teknologer.

Bachelor in Popular Fiction

South Gate Society Arts Center
på universitet Online Fuldtid Deltid 4 år September 2020 Danmark Aalborg + 2 mere

Diplomingeniør i Maskinteknik - design og i

Copenhagen University College of Engineering
på universitet 7 semestre September 2020 Danmark København

Hvis du er interesseret i samspillet mellem mennesker, produktion, miljø og økonomi, så Mechanical Engineering

Diplomingeniør i informations-og kommunikationsteknologi

Copenhagen University College of Engineering
på universitet 7 semestre September 2020 Danmark København

Programmet omfatter en seks-måneders obligatorisk praktik med en virksomhed i Danmark eller i udlandet. Programmet starter september og februar.

ap grad i datalogi

Roskilde Business College
på universitet 5 semestre September 2020 Danmark Roskilde

AP Degree programmet i Computer Science - for den studerende er interesseret i programmering, konstruktion af software og kommunikation.

Diplomingeniør i elektronik og computer engineering

Copenhagen University College of Engineering
på universitet September 2020 Danmark København

Er du interesseret i digital elektronik, telekommunikation, mobiltelefoner, transmission, satellitter digitalisering, design af kommunikationssystemer, programmering

ap grad i marketing management (ad)

Roskilde Business College
på universitet 24 måneder September 2020 Danmark Roskilde

AP Degree Programme in Marketing Management - for den studerende er interesseret i International Marketing, økonomi og kommunikation

Bachelor i arkitektonisk teknologi og byggeledelse

University College of Northern Denmark
på universitet Fuldtid 7 semestre September 2020 Danmark Aalborg

Ser du selv, at du udvikler, leder og styrer store byggevirksomheder, og søger du en karriere inden for international konstruktion?

Bachelor i Webudvikling

University College of Northern Denmark
på universitet Fuldtid 3 semestre September 2020 Danmark Aalborg

Drømmer du om en fremtidig karriere inden for web- og multimedieteknologi? Har du allerede en AP-grad i computervidenskab eller multimedie design

Bachelor i Digital Concept Development

University College of Northern Denmark
på universitet Fuldtid 3 semestre September 2020 Danmark Aalborg

Har du en grad i Design, Teknologi

Bachelor i Sport Management

University College of Northern Denmark
på universitet Fuldtid 3 semestre September 2020 Danmark Aalborg

Ønsker du at deltage i koordinering og levering af sports- og fritidsbegivenheder? Er du en naturlig leder og leder? Leder du efter en mulighed for at engagere en bred vifte af interessenter? Vil du spille i en liga, hvor det handler om at skabe det rigtige hold, drible forbi økonomiske faldgruber og modstand og efterlade dit eget synlige mærke? Og vil du gøre det til din levevis?