BACHELORSTUDIES

Deltid Dans i Australien - Dans -uddannelser i Australien Dans

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Der lægges vægt på kombinationen af ​​at udvikle krop og sind i forbindelse med kulturelle discipliner. Målet med Dance Education er at lette forbedringen af ​​dine kreative og kritisk tænkning evner, og dermed opbygge din viden og ekspertise i dans og dans uddannelse.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Deltid Bachelor i Australien - Tag din Deltid Bachelor i Australien. Alle Deltid Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Dans, Australien Filter

Bachelor of Dance

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Bachelor of Dance Course har et stærkt fokus på og engagement i ekspertise i dansøvelsen. Målet er at udvikle højtuddannede, disciplinerede, kyndige og alsidige dansere i en a ...

Læs mere

Bachelor of Arts (Dance)

Edith Cowan University
BA
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Et udfordrende kursus, hvor regelmæssig præstation, intensiv træning og klasseværelsespraksis er centrale i programmets filosofi.

Læs mere