BACHELORSTUDIES

De frie kunster Sydney - De frie kunster-uddannelser i Sydney De frie kunster, Sydney

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Et liberal arts program kan være ideelt for studerende, der ønsker en klassisk uddannelse bestående af standardfag, såsom matematik, engelsk, filosofi, historie og politisk eller samfundsvidenskab. Dette studiefelt kan forberede eleverne på et væld af karriere eller højere grader.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Elleve universiteter udstrækning opererer i denne by. For eksempel er den populære University of Sydney, University of New South Wales og Macquarie University placeret her.

De frie kunster Sydney - Tag din Bachelor i Sydney. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i De frie kunster, Sydney Filter

Bachelor i handel - liberale studier

University of Sydney - Business School
Bachelor
Jan 2021
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Bachelor of Commerce (Liberal Studies) supplerer erhvervslivet relaterede studier og akkreditering af Bachelor of Commerce med yderligere studier på sprog

Læs mere