BACHELORSTUDIES

De frie kunster i Canada - De frie kunster-uddannelser i Canada De frie kunster

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Et program inden for liberal kunst involverer en række discipliner, herunder engelsk, historie, humaniora, filosofi og andre samfundsvidenskaber. Denne tværfaglige grad kan give eleverne et stærkt fundament for mange karriere samt forberede dem til kandidatskolen.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

De frie kunster i Canada - Tag din Bachelor i Canada. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i De frie kunster, Canada Filter

Bachelor i liberale kunst

Bishop's University
Bachelor
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Liberal Arts er et program for studerende med en passion for menneskelig kultur. Der er god plads til, at eleverne kan udvikle deres eget samfund, og så meget indlæring som mu ...

Læs mere