BACHELORSTUDIES

De frie kunster i Indien - De frie kunster-uddannelser i Indien De frie kunster

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Et liberal arts program kan være ideelt for studerende, der ønsker en klassisk uddannelse bestående af standardfag, såsom matematik, engelsk, filosofi, historie og politisk eller samfundsvidenskab. Dette studiefelt kan forberede eleverne på et væld af karriere eller højere grader.

Fundet i den sydlige del af Asien, Republikken Indien er anden mest befolkede land i verden med omkring 1270 millioner mennesker. Indien har fire typer af universiteter Centrale Universiteter, statslige universiteter, Anses Universitet og private universiteter, der består i over 550 institutioner.

De frie kunster i Indien - Tag din Bachelor i Indien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i De frie kunster, Indien Filter

2 + 2 bachelorer program i liberale kunst

The National Management School
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Få en amerikansk bachelorgrad 2 + 2-vejs! 2 + 2 American bachelorgrad tilbydes i Indien ved The National Management School i samarbejde med Broward College, Florida. Efter at ...

Læs mere

BA i Liberal Arts

Mahatma Gandhi University
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
på universitet

Dette program er dannet af mange dele af de frie kunster. Det betyder, at studerende er forpligtet til at lære mere end én stil eller teknik til analyse færdigheder, der kan a ...

Læs mere