BACHELORSTUDIES

De frie kunster i Malaysia - De frie kunster-uddannelser i Malaysia De frie kunster

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Et program inden for liberal kunst involverer en række discipliner, herunder engelsk, historie, humaniora, filosofi og andre samfundsvidenskaber. Denne tværfaglige grad kan give eleverne et stærkt fundament for mange karriere samt forberede dem til kandidatskolen.

Hvis du har brug for det bedste studiemiljø i Asien, tilmelde til den videregående uddannelse i Malaysia.Det er et land med rig kultur og store aktiviteter til at forlade dig underholdt og afslappet, mens du studerer i landet

De frie kunster i Malaysia - Tag din Bachelor i Malaysia. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i De frie kunster, Malaysia Filter

Amerikansk grad overføre programmet (AUP)

INTI International University & Colleges, Malaysia
Bachelor
Jan 2021
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Den mest etablerede amerikanske Degree Transfer Program i Malaysia, og er fuldt akkrediteret af den malaysiske Kvalifikation Agency (MQA) og Ministeriet for Videregående Uddan ...

Læs mere