$close

Filtre

Se resultater

Design i Kasakhstan - Design-uddannelser i Kasakhstan Design

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse. Designet felt er utrolig bredt i sit omfang, der tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder. Fagfolk, der arbejder i denne disciplin ansætte kreativ… Læs mere

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Designet felt er utrolig bredt i sit omfang, der tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder. Fagfolk, der arbejder i denne disciplin ansætte kreative og problemløsning færdigheder til at besvare forbruger, forretning og institutionelle behov i både den offentlige og den private sektor.

Republikken Kasakhstan er et land er Centralasien. Det er den største indlandsstat. Uddannelsessystemet er universel og obligatorisk. Den er opdelt i 3 faser, nemlig: primære (formularer 1-4), grundlæggende generelle (formularer 5-9) og senior niveau uddannelse (formularer 10-11 eller 12).

Minimer
Læs mere om at studere i Kasakhstan
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
MA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
West Kazakhstan State University
Uralsk, Kasakhstan

Objekter med professionel aktivitet: gymnasier, lyceum, gymnasier, institutioner for yderligere uddannelse, institutioner uden for skolen, kunstskoler, gymnasier.

Objekter med professionel aktivitet: gymnasier, lyceum, gymnasier, institutioner for yderligere uddannelse, institutioner uden for skolen, kunstskoler, gymnasier. -
Bachelor
Fuldtid
Kasakhisk, Russian (Kazakhstan)
på universitet