$close

Filtre

Se resultater

Designledelse Paris - Designledelse-uddannelser i Paris Designledelse, Paris

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen. Et design management program kombinerer kurser i design og ledelse at give studerende mulighe… Læs mere

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Et design management program kombinerer kurser i design og ledelse at give studerende mulighed for at lære at styre en designafdeling i en virksomhed situation. Sådanne programmer kan omfatte kurser i drift, finansiering, markedsføring, indretning, grafisk design og mode.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Paris er den mest befolkede by i Frankrig og dets hovedstad. Det har over 2 millioner indbyggere. Det er vært for førende centre for læring og kunst i den europæiske region. At være hjemsted for det højeste antal højtuddannede, har Paris flere prestigefyldte universiteter i Frankrig.

Minimer
Læs mere om at studere i Frankrig
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
LISAA Paris
Paris, Frankrig

BACHELOR DESIGN MANAGEMENT - BERLIN

BACHELOR DESIGN MANAGEMENT - BERLIN -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet