Filter
Bachelorgrader
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Detailhandelsledelse-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelorgrad er en bachelor-grad, som regel det første, at de studerende får, når de begynder en videregående uddannelse spor. Det tager typisk fire år at gennemføre, selv om mange studerende er i stand til at fuldføre det i tre. Bacheloruddannelser opnås gennem en kombination af forelæsninger, eksamener og kurser.

 

Hvad er en bachelor i Retail Management? Denne grad giver de studerende de færdigheder og viden, de har brug for at arbejde i en førerposition i detailhandelen område. Disse færdigheder kan bruges til at slå ind på en række forskellige karriereveje i detailhandelen, herunder detailbutik ledelse, markedsføring, indkøb, og vejleder stillinger på koncernniveau. Studieordningen på dette område dækker en kombination af detailhandel, ledelse og business-relaterede emner.

 

En bachelor i Retail Management er en god måde for eleverne at forberede sig på en fremtid i detailhandel.En række nye medarbejdere ind på detailmarkedet felt hvert år, men mange har ikke tænkt at gøre det en permanent karriere. For detail arbejdstagere, der er seriøs omkring at fortsætte i branchen, en bachelorgrad er en fantastisk måde at differentiere sig fra mængden.

 

Omkostningerne ved en Bachelor i Retail Management varierer afhængigt af institutionen, du vælger at deltage. De fleste grader tage mellem tre til fire år at gennemføre, så beregne omkostningerne i overensstemmelse hermed.

 

Kandidater med en bachelor i Retail Management kan forfølge flere forskellige karrierer inden for detailhandel. Hvis de foretrækker at arbejde med mennesker, kan de styre en butik eller et team på koncernniveau. De mere interesseret i produkterne kan få et job som en butik køber, stylist eller indkøbschef.

 

Der er en række af muligheder i hele verden. Forfølge en grad online er en fantastisk måde at studere på dine egne betingelser, eller du kan vælge at tage klasser på campus.Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

4 Resultater i Detailhandelsledelse

Ecole Supérieure Ouverte à Distance

Indehaveren af ​​DEESDIST - manager radius eller kommercielle rum sikrer den administrative og finansielle forvaltning af radius (forvaltning af varer, udstyr, implemente ... [+]

Indehaveren af ​​DEESDIST - manager radius eller kommercielle rum sikrer den administrative og finansielle forvaltning af radius (forvaltning af varer, udstyr, implementering af handels- og prispolitik, implementering og afholdelse af radius, personaleledelse knyttet til radius). Han deltager i radius kommunikationsplanen og deltager i rekrutteringen af ​​teammedlemmer. Han forhandlede salgsmål med sin hierarki og rapport om sine resultater. Det har en bred autonomi inden for rammerne af det ansvar, der er tillagt det.

Din profil

Disse job kræver en følelse af kontakt, rådgivning. Du er organiseret og du kan lide handel. Ligesom håndtere situationer, der kræver at finde løsninger hurtigt.... [-]

Algeriet Algeriet Online Belgien Belgien online Canada Canada Online Frankrig Frankrig online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Libanon Libanon online Luxembourg Luxembourg Online Martinique (Fr.) Martinique Online Mauritius Mauritius Online Marokko Marokko Online Fransk Polynesien Fransk Polynesien Online Reunion (Fr.) Gensyn Online Schweiz Schweiz Online Tunesien Tunesien Online Fransk Guyana Fransk Guyana Online  + 26 Mere
September 2020
Fransk
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Institute for Tourism Studies, Macau

IFT er BA Turisme Retail og Marketing Management er et program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne. ... [+]

[-]
Kina Macau
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Massey University

Denne unikke kvalifikation er New Zealands eneste grad, der udelukkende er fokuseret på detailsektoren, der er skabt som svar på en efterspørgsel fra arbejdsgivere for kv ... [+]

Hvad er der?

Den hurtige detailindustri har mange facetter - fra supply chain til køb og brand management, logistik til lov, ledelse til markedsføring. Med fremskridt inden for teknologi er detailmiljøet evoluerende og virksomheder søger konstant faglærte ledere, som kan imødekomme skiftende forbrugernes krav.

I Bachelor i Retail og Business Management vil du lære bred forretningsmæssige færdigheder med detailspecifik ekspertise. Det er designet til at forberede dig til en givende karriere inden for sektoren eller generelt forretningsforvaltning.

Bedste praksis tilgang

Du vil lære bedste praksis tilgang til detailhandel i New Zealand og i udlandet, i både fysiske og virtuelle miljøer.... [-]

New Zealand Auckland
Marts 2020
Engelsk
3 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
The American Business School of Paris

Vælg en bachelorgrad program, der vil sikre din fremtidige succes i den internationale mode og luksus detail ... [+]

Vælg en bachelorgrad program, der vil sikre din fremtidige succes i den internationale mode og luksus detailstyring.

Den amerikanske Business School Paris har udviklet et program, der specifikt dedikeret til international mode og luksus detailstyring, fuldt undervises på engelsk og skræddersyet til amerikanske akademiske standarder.

Bachelor i Fashion og Luxury Retail Management

Graden

En 3-årig bacheloruddannelse i luksus og Retail Management

Bacheloruddannelsen i Fashion og Luxury Retail Management er et 3-årigt europæisk Bacheloruddannelsen er udarbejdet på begæring og med input fra de store luksusvarer og modevirksomheder.

Hvorfor studere Mode og luksus i Frankrig? ... [-]
Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk