BACHELORSTUDIES

Detailhandelsledelse Asien - Detailhandelsledelse-programmer Detailhandelsledelse Asien

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Retail management er det område, der beskæftiger sig med administration, ledelse og tilsyn indenfor detailhandlen. Studerende, der forfølger et af disse programmer kan lære om alt fra salg praksis til lønadministration, samt branchespecifik information.

Som den største og mest folkerige kontinent i verden, består Asien for en bred vifte af etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske slips og statslige systemer.

Detailhandelsledelse Asien - Tag din Detailhandelsledelse Asien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Detailhandelsledelse, Asien Filter

Institute for Tourism Studies, Macau
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

IFT er BA Turisme Retail og Marketing Management er et program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne.

Læs mere

Europæisk bevis studerer kandidat forretning og forvaltning af fordelingen

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Bachelor
<
Fuldtid
Fransk
Online

Indehaveren af ​​DEESDIST - manager radius eller kommercielle rum sikrer den administrative og finansielle forvaltning af radius (forvaltning af varer, udstyr, implementering ...

Læs mere