Detailhandelsledelse Europa - Detailhandelsledelse-programmer Detailhandelsledelse Europa

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad. Retail management er det område, der beskæftiger sig med administration, ledelse og tilsyn indenfor detailhandlen. Studerende, der forføl… Læs mere

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Retail management er det område, der beskæftiger sig med administration, ledelse og tilsyn indenfor detailhandlen. Studerende, der forfølger et af disse programmer kan lære om alt fra salg praksis til lønadministration, samt branchespecifik information.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Detailhandelsledelse Europa - Tag din Detailhandelsledelse Europa. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
The American Business School of Paris
Paris, France

Vælg en bachelorgrad program, der vil sikre din fremtidige succes i den internationale mode og luksus detail

Vælg en bachelorgrad program, der vil sikre din fremtidige succes i den internationale mode og luksus detail Minimer
Bachelor
01 Sep 2020
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet