BACHELORSTUDIES

Detailhandelsledelse-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelorgrad er en bachelor-grad, som regel det første, at de studerende får, når de begynder en videregående uddannelse spor. Det tager typisk fire år at gennemføre, selv om mange studerende er i stand til at fuldføre det i tre. Bacheloruddannelser opnås gennem en kombination af forelæsninger, eksamener og kurser.

 

Hvad er en bachelor i Retail Management? Denne grad giver de studerende de færdigheder og viden, de har brug for at arbejde i en førerposition i detailhandelen område. Disse færdigheder kan bruges til at slå ind på en række forskellige karriereveje i detailhandelen, herunder detailbutik ledelse, markedsføring, indkøb, og vejleder stillinger på koncernniveau. Studieordningen på dette område dækker en kombination af detailhandel, ledelse og business-relaterede emner.

 

En bachelor i Retail Management er en god måde for eleverne at forberede sig på en fremtid i detailhandel.En række nye medarbejdere ind på detailmarkedet felt hvert år, men mange har ikke tænkt at gøre det en permanent karriere. For detail arbejdstagere, der er seriøs omkring at fortsætte i branchen, en bachelorgrad er en fantastisk måde at differentiere sig fra mængden.

 

Omkostningerne ved en Bachelor i Retail Management varierer afhængigt af institutionen, du vælger at deltage. De fleste grader tage mellem tre til fire år at gennemføre, så beregne omkostningerne i overensstemmelse hermed.

 

Kandidater med en bachelor i Retail Management kan forfølge flere forskellige karrierer inden for detailhandel. Hvis de foretrækker at arbejde med mennesker, kan de styre en butik eller et team på koncernniveau. De mere interesseret i produkterne kan få et job som en butik køber, stylist eller indkøbschef.

 

Der er en række af muligheder i hele verden. Forfølge en grad online er en fantastisk måde at studere på dine egne betingelser, eller du kan vælge at tage klasser på campus.Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

3 Resultater i Detailhandelsledelse Filter

Bachelor i mode og luksus detailstyring

The American Business School of Paris
Frankrig, Paris
Bachelor
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Vælg en bachelorgrad program, der vil sikre din fremtidige succes i den internationale mode og luksus detail

Læs mere

Bachelor i Retail og Business Management

Massey University
New Zealand, Auckland + 2 Mere
Bachelor
01 Mar 2020
<
3 år
Engelsk
på universitet
Online

Denne unikke kvalifikation er New Zealands eneste grad, der udelukkende er fokuseret på detailsektoren, der er skabt som svar på en efterspørgsel fra arbejdsgivere for kvalifi ...

Læs mere

Institute for Tourism Studies, Macau
Kina, Macau
Bachelor
18 Aug 2020
<
Fuldtid
<
4 år
10 Jun 2014
Engelsk
på universitet

IFT er BA Turisme Retail og Marketing Management er et program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne.

Læs mere