$close

Filtre

Se resultater

Digitalt design Louisiana - Digitalt design-uddannelser i Louisiana Digitalt design, Louisiana

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. Fordi området er så bred, findes digitale design fagfolk specialiserede i mange forskellige produkter, og i en række forskellige miljø… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Fordi området er så bred, findes digitale design fagfolk specialiserede i mange forskellige produkter, og i en række forskellige miljøer. Avancerede værktøjer og visualiseringsmetoder mødes med uddannelse og talent til at gøre det muligt for specialister til håndværk markante produkter til brug i næsten alle brancher.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Minimer
Læs mere om at studere i USA
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Louisiana State University In Shreveport
Shreveport, USA

Institut for Kunst og Medier ved LSU Shreveport tilbyder to gradsprogrammer: en Bachelor of Fine Arts (BFA) i Digital Arts og en BA i massekommunikation.

Institut for Kunst og Medier ved LSU Shreveport tilbyder to gradsprogrammer: en Bachelor of Fine Arts (BFA) i Digital Arts og en BA i massekommunikation. -
Bachelor
Engelsk