close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Distributionsledelse i Mauritius - Distributionsledelse -uddannelser i Mauritius Distributionsledelse

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. Supply chain management indebærer tilsyn med transport og levering af varer til kunder. En uddannelse på dette område kan lære studere… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Supply chain management indebærer tilsyn med transport og levering af varer til kunder. En uddannelse på dette område kan lære studerende metoder til at sikre, at de korrekte elementer er sendt ud i tide, at varen er afsendt til den korrekte adresse, og at produkterne ankommer til tiden.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Mauritius er en ø nation, vil denne afrikanske nation tilbyde dig det bedste øjeblik, mens du studerer på universitetet. Strandene i Mauritius og kystnære liv i landet er bare betagende. Du vil leve en afslappende liv og nyde at studere i enten University of Mauritius eller of Technology.

Fjernundervisning Bachelor i Mauritius - Tag din Fjernundervisning Bachelor i Mauritius. Alle Fjernundervisning Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
YKBS LTD
Vacoas-Phoenix , Mauritius

Bachelor of Commerce i Supply Chain Management er et dynamisk program designet til at give kandidater specialkundskaber inden for det voksende område af supply chain managemen ... +

Bachelor of Commerce i Supply Chain Management er et dynamisk program designet til at give kandidater specialkundskaber inden for det voksende område af supply chain management. Et velimplementeret supply chain management system er blevet identificeret som et nøgleværktøj til succes for dagens ledende forretning. Supply chain management involverer koordinering, produktion, forsendelse og levering af varer fra produktionsstedet til forbrugsstedet. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her