BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Ægypten - Bachelor-uddannelser i Ægypten Bachelor

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Egypten er formentlig verdens 's ældste civilisation. Egypten er officielt kendt som Den Arabiske Republik Egypten. Det officielle sprog i Egypten er arabisk, men engelsk og fransk er også forstås af mange.

Bachelor i Ægypten - Tag din Bachelor i Ægypten. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

BIng (Hons) i Byggeingeniør og Ledelse

The British University in Egypt
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Ægypten Kairo

Udvikle et topmoderne program, der afspejler fleksibilitet i forandring for at matche det hurtige tempo i nye teknologier, der anvendes i byggebranchen, og for at nå BUE og Fakultetets nøglemålsætninger for at fremme kulturel, økonomisk, social og teknologisk udvikling via kompetente byggeprojekter og ledere, uddannet til de bedste britiske akademiske standarder, som er selvstændige elever.

Bachelor i statsvidenskab

The British University in Egypt
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Ægypten Kairo

Programmet har til formål at give eleverne mulighed for at få en forståelse af nationale og internationale perspektiver på mange aspekter af erhvervslivet; som igen kan fremme graduate karriereveje på forskellige områder, som diplomatisk service, journalistik, akademi, lov og ikke-statslige udviklingsorganisationer. Dette omfatter kendskab til regionalpolitik, kulturel følsomhed, eksponering for international politik og kendskab til juridiske og økonomiske rammer.