close

Filtre

Se resultater

Ejendom Johannesburg - Ejendom-uddannelser i Johannesburg Ejendom, Johannesburg

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse. Det område af fast ejendom omfatter en bred vifte af forretnings- og ejendomsrelaterede emner. Studerende, der forfølger dette program kan lære om f… Læs mere

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Det område af fast ejendom omfatter en bred vifte af forretnings- og ejendomsrelaterede emner. Studerende, der forfølger dette program kan lære om forretningsmetoder, aftaleret, markedstendenser, finansielle markeder, erhvervsejendomme, forbrugeradfærd og faktorer, der påvirker ejendomsvurderinger.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Johannesburg Byen er den største kilde til guld og diamanter i det sydlige Afrika. Det er grundlaget for Sydafrikas forfatningsdomstol og er den største og rigeste by i Gauteng-provinsen. Det er hjemsted for University of Johannesburg.

Ejendom Johannesburg - Tag din Bachelor i Johannesburg. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Sydafrika
Relaterede studieområder
$menu_up $menu_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
MSc
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Formålet med dette program er at styrke de studerendes viden og forståelse inden for disciplinerne for ejendomsvurdering og styring. Programmet omfatter et bredt baseret pensu ... +

Formålet med dette program er at styrke de studerendes viden og forståelse inden for disciplinerne for ejendomsvurdering og styring. Programmet omfatter et bredt baseret pensum til forberedelse af den studerende på en lang række ejendomsrelaterede specialiteter. Læreplanen indeholder emneområder, der spænder fra ejendomsvurdering og ejendomsret til ejendomsfinansiering og ejendomsadministration. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Jan 2022
på universitet