BACHELORSTUDIES

Ejendomsudvikling Asien - Ejendomsudvikling-programmer Ejendomsudvikling Asien

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Ejendomsudvikling indeholder ofte praktisk undersøgelse og analyse af stadierne i ejendomsudviklingsprocessen, der involverer både institutionen og markedet. Studieretninger kan omfatte udvikling og forvaltning af aktiver gennem undersøgelse af de fysiske, juridiske, ledelsesmæssige og politiske systemer.

Asien er verdens 's største og mest folkerige kontinent, som ligger primært i de østlige og nordlige halvkugle. Det dækker 8,7% af jordens 's samlede areal og består 30% af sit areal.

Ejendomsudvikling Asien - Tag din Ejendomsudvikling Asien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Ejendomsudvikling, Asien Filter

Bachelor of Science (Land Administration

Universiti Teknologi Malaysia
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Bachelor of Science i Land Administration og Udvikling er designet til at producere kandidater, der er kompetente og vidende i land spørgsmål for at klare udfordringerne i et ...

Læs mere