BACHELORSTUDIES

Ejendomsudvikling i Malaysia - Ejendomsudvikling-uddannelser i Malaysia Ejendomsudvikling

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Ejendomsudvikling indeholder ofte praktisk undersøgelse og analyse af stadierne i ejendomsudviklingsprocessen, der involverer både institutionen og markedet. Studieretninger kan omfatte udvikling og forvaltning af aktiver gennem undersøgelse af de fysiske, juridiske, ledelsesmæssige og politiske systemer.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Ejendomsudvikling i Malaysia - Tag din Bachelor i Malaysia. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Ejendomsudvikling, Malaysia Filter

Bachelor of Science (Land Administration

Universiti Teknologi Malaysia
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Bachelor of Science i Land Administration og Udvikling er designet til at producere kandidater, der er kompetente og vidende i land spørgsmål for at klare udfordringerne i et ...

Læs mere