$close

Filtre

Se resultater

Energistudier Shymkent - Energistudier-uddannelser i Shymkent Energistudier, Shymkent

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding. Energi undersøgelser os om, hvordan magt krav er opfyldt. Det kan være gennem konventionelle midler eller alternative energikilder som vind og solenergi. No… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Energi undersøgelser os om, hvordan magt krav er opfyldt. Det kan være gennem konventionelle midler eller alternative energikilder som vind og solenergi. Nogle programmer kan udforske udviklingen af ​​nye kilder.

Kasakhstan, officielt Republikken Kasakhstan er et land i Centralasien, med dens mindre del vest for Ural floden i Østeuropa.

Energistudier Shymkent - Tag din Bachelor i Shymkent. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Kasakhstan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Auezov South Kazakhstan State University
Shymkent, Kasakhstan

Programmets mål er at forberede højtuddannet, konkurrencedygtigt, kompetent professionelt personale, der er i stand til at være ledende inden for kraftindustrien.

Programmets mål er at forberede højtuddannet, konkurrencedygtigt, kompetent professionelt personale, der er i stand til at være ledende inden for kraftindustrien. -
Bachelor
Fuldtid
Kasakhisk, Russian (Kazakhstan)
på universitet