Filter
Bachelorgrader
Det Forenede Kongerige Studietype: alle Hastighed: alle

Energistudier i Det Forenede Kongerige - Energistudier-uddannelser i Det Forenede Kongerige Energistudier

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Energi undersøgelser fokuserer på at opfylde efterspørgslen efter magten. Forskellige energikilder kan udforskes, såsom sol, vind, jordvarme, kernekraft og konventionelle kilder. Nogle gange kan et fokus placeres på involveret med vedvarende energi og forbedring af effektiviteten teknologi.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Energistudier i Det Forenede Kongerige - Tag din Bachelor i Det Forenede Kongerige. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Energistudier, Det Forenede Kongerige

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Ansøg direkte på år 3 i denne ingeniørgrad og master de maskintekniske og designmæssige færdigheder, der efterspørges af dagens energibrancher. Graden er akkrediteret af ... [+]

Akkrediteret af: EI

Kun år 3 indtastning

Studie Mekaniske og Power Plant Systems og lære om bæredygtig energiproduktion som elproduktion, transmission, distribution, udnyttelse og energibesparelse. Nyd industrielle placeringer og specialiserede maskintekniske og tekniske design moduler.

Adgangskrav

År 3

HND Mekanik med B i den graderede enhed, herunder matematik til teknik 1, 2 og 3 eller ingeniørmatematik 1, 2, 3, 4 og 5.

Maths Summer School

Tilstedeværelse og pass på Maths Summer School er afgørende for dem uden matematik til ingeniør 3 eller ingeniørmatematik 5.

For mere info: www.gcu.ac.uk/mathssummerschool

Alle adgangskrav, der er opført her, skal bruges som vejledning og repræsenterer det minimum, der skal betragtes for indrejse. Ansøgere, der er lavet et betinget tilbud på et sted, kan blive bedt om at opnå mere end angivet.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
London South Bank University

Akkrediteret af Institutionen for Kemiske Ingeniører og Energi Institutet, der dækker fundamentet for petroleumsteknik og dets industrielle anvendelse. Det første skridt ... [+]

Brændstof verden

Dette er en interessant tid for olie- og gassektoren. Dens omfattende udfordringer skaber en tilfredsstillende karriere. På dette BIng kursus kan du forvente den praktiske erfaring med industri software og dens anvendelse i den virkelige verden. Du vil foretage undersøgelses- og laboratorieteknik arbejde og udvikle værdifulde, overførbare færdigheder. Og hvis du vælger at bruge et år i placering, får du endnu mere forståelse for, hvordan branchen fungerer.

Vi tilbyder mulighed for alle bachelorhjem / EU-studerende til at gennemføre en praktikophold, praktikophold eller erhvervserfaring, mens de studerer en fuldtidsuddannelse, der starter i september 2019.

... [-]
Det Forenede Kongerige London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk