$close

Filtre

Se resultater

Energiteknologi Shymkent - Energiteknologi-uddannelser i Shymkent Energiteknologi, Shymkent

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. Personer, der er dedikeret til miljøet og nyde videnskab og teknologi kan være interesseret i at studere energiteknik. Dette område af… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Personer, der er dedikeret til miljøet og nyde videnskab og teknologi kan være interesseret i at studere energiteknik. Dette område af undersøgelsen giver de studerende med de færdigheder og viden er nødvendig for at styre energianlæg, udvinde naturressourcer ordentligt og udvikle teknologier, der fører til bæredygtige energikilder.

Republikken Kasakhstan er et land er Centralasien. Det er den største indlandsstat. Uddannelsessystemet er universel og obligatorisk. Den er opdelt i 3 faser, nemlig: primære (formularer 1-4), grundlæggende generelle (formularer 5-9) og senior niveau uddannelse (formularer 10-11 eller 12).

Minimer
Læs mere om at studere i Kasakhstan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Auezov South Kazakhstan State University
Shymkent, Kasakhstan

Programmets mål er at forberede højtuddannet, konkurrencedygtigt, kompetent professionelt personale, der er i stand til at være ledende inden for kraftindustrien.

Programmets mål er at forberede højtuddannet, konkurrencedygtigt, kompetent professionelt personale, der er i stand til at være ledende inden for kraftindustrien. -
Bachelor
Fuldtid
Kasakhisk, Russian (Kazakhstan)
på universitet