BACHELORSTUDIES

Engelsk litteratur i Jordan - Engelsk litteratur-uddannelser i Jordan Engelsk litteratur

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Engelsk litteratur er en samling af flere former for skriftlig kunst sammensat på engelsk. Studerende kan forvente at støde på værker af faglitteratur, romaner, digte og journalistik i løbet af deres undersøgelser af dette emne.

Det er officielt kendt som Det Hashemitiske Kongerige Jordan. Jordan er fundet i Asien. En toårig cyklus af førskole-, 10 år grundlæggende, obligatorisk uddannelse og sekundært i 2 år, er uddannelsessystemet opretholdes her. Så du sidder for Tawjihi.

Engelsk litteratur i Jordan - Tag din Bachelor i Jordan. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Engelsk litteratur, Jordan Filter

BA i engelsk sprog og litteratur

جامعة عمان الأهلية
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
Arabic
på universitet

Inkluderer Institut for Engelsk sprog og litteratur, der blev etableret siden begyndelsen af ​​etableringen Gamah- sektion Atorgomh-, som blev grundlagt i 2001, en gruppe af v ...

Læs mere