BACHELORSTUDIES

Engelsk litteratur i Spanien - Engelsk litteratur-uddannelser i Spanien Engelsk litteratur

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Studerende interesseret i at studere engelsk litteratur bør forberede sig på emner som litterær analyse og historie. I disse programmer, er litteratur som en skriftlig kunst ofte betragtes gennem forskellige retningslinjer for kritik, såsom psykologisk, politisk eller æstetisk.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Engelsk litteratur i Spanien - Tag din Bachelor i Spanien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Engelsk litteratur, Spanien Filter

Grad i engelsk: Sproglige og litteraturstudier

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Spansk
på universitet

Grade engelsk: Sproglige og litteraturstudier blev godkendt i Statstidende på 05.01.2010. Gennem forskellige emner, der integrerer og 240 point, som skal løbe, giver en solid ...

Læs mere