BACHELORSTUDIES

Engelsk litteratur i Tjekkiet - Engelsk litteratur-uddannelser i Tjekkiet Engelsk litteratur

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Engelsk litteratur er en samling af flere former for skriftlig kunst sammensat på engelsk. Studerende kan forvente at støde på værker af faglitteratur, romaner, digte og journalistik i løbet af deres undersøgelser af dette emne.

Den Tjekkiske Republik, er en indlandsstat i Centraleuropa. Landet er omgivet af Tyskland mod vest, Østrig i syd, Slovakiet i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner indbyggere, er Prag.

Engelsk litteratur i Tjekkiet - Tag din Bachelor i Tjekkiet. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Engelsk litteratur, Tjekkiet Filter

Bachelor i engelsk sprog og litteratur

Masaryk University Faculty of Arts
Bachelor
05 Okt 2020
<
Fuldtid
<
3 år
31 Aug 2020
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

I programmet Engelsk sprog og litteratur får du en oversigt over historier, kulturer og litteratur i engelsktalende lande, hovedsageligt Storbritannien, USA, Canada og Austral ...

Læs mere

Amerikansk bachelor i engelsk sprog og litteratur

University of New York in Prague (UNYP)
Bachelor
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet
Online

Litteratur er en af de primære kreative handlinger for menneskeheden, og litteraturstudiet udøver ikke kun vores evner til fortolkning og kritisk tænkning, men giver os også a ...

Læs mere