close

Filtre

Se resultater

Iværksætteri Pasadena - Iværksætteri-uddannelser i Pasadena Iværksætteri, Pasadena

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration. undersøgelser Entrepreneurship kan give personer med ønsket om at starte en virksomhed med en uddannelse på forretningsudvikling og ledelse. De kan lære at være konkurre… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

undersøgelser Entrepreneurship kan give personer med ønsket om at starte en virksomhed med en uddannelse på forretningsudvikling og ledelse. De kan lære at være konkurrencedygtig og innovativ, og kursusaktiviteter kan dække emner som fejl og fiaskoer, strategier, kreativitet og teknologi.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Pasadena ligger i Los Angeles County, Californien, USA. Antallet af universiteter og forskningsinstitutter betjene byen. Byen byder på alle de faciliteter en moderne by.

Iværksætteri Pasadena - Tag din Bachelor i Pasadena. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Providence Christian College
Pasadena, USA

Providence Christian College koncentration af forretning, økonomi og iværksætteri (BE & E) udforsker forretnings- og økonomiprincipper i det dynamiske miljø for iværksætte ... +

Providence Christian College koncentration af forretning, økonomi og iværksætteri (BE & E) udforsker forretnings- og økonomiprincipper i det dynamiske miljø for iværksætteri. I forbindelse med den bredere liberal uddannelse forbereder BEE-læseplan de studerende til at være kreative og innovative problemløsere. -
Bachelor
Fuldtid
Engelsk
på universitet