close

Filtre

Se resultater

Erhverv Mechelen - Erhverv-uddannelser i Mechelen Erhverv, Mechelen

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration. Forretning refererer til et område af undersøgelse, der giver de studerende en bedre forståelse af forretningsmæssige principper og viden. Nogle grundlæggende klasser ka… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Forretning refererer til et område af undersøgelse, der giver de studerende en bedre forståelse af forretningsmæssige principper og viden. Nogle grundlæggende klasser kan omfatte regnskab, finans, økonomi, iværksættervirksomheder begreber, ledelsesprincipper, ledelsesmæssige processer, administration, og forretningsetik.

Belgien tilbyder en markedsorienteret højere niveau uddannelse, der er baseret på færdigheder og innovation. Landets 's videregående uddannelsesinstitutioner tilbyder en interaktiv samtidig forskningsorienteret universitetsuddannelse før tiltrædelsen af ​​arbejdsmarkedet.

De forskellige videregående uddannelse centre i Mechelen står for en fleksibel tilgang til at give uddannelse til folket. Michelen University College og Lessius Mechelen Campus Faydherbe er nogle af disse centre.

Erhverv Mechelen - Tag din Bachelor i Mechelen. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Belgien
Relaterede studieområder
$menu_up $menu_down
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Thomas More University of Applied Sciences
Mechelen, Belgien

Ønsker du at bruge et ekstra år på at studere Media and Entertainment Business i en international sammenhæng? Har du allerede en bachelor- eller kandidatgrad inden for erhverv ... +

Ønsker du at bruge et ekstra år på at studere Media and Entertainment Business i en international sammenhæng? Har du allerede en bachelor- eller kandidatgrad inden for erhverv, medier og kommunikation? I så fald er det forkortede program International Media and Entertainment Business noget for dig! -
Bachelor
Fuldtid
Engelsk
på universitet