$close

Filtre

Se resultater

Erhverv Haag - Erhverv-uddannelser i Haag Erhverv, Haag

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter. Emnet for business refererer til et område, der beskæftiger sig med administrative kompetencer og grundlæggende forretningsmetoder. Curri… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Emnet for business refererer til et område, der beskæftiger sig med administrative kompetencer og grundlæggende forretningsmetoder. Curriculum kan omfatte centrale klasser som marketing, økonomi, grundlæggende finansiering, kommunikation, salgsteknik, interviewteknik, og ledelsesmæssige kompetencer.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Haag har et ry universitet, Haag University. Denne by er en af ​​de bedste steder at studere, og det er fyldt med gode muligheder for studerende. Haag er også kendt for sin mangfoldighed og kultur. Derfor er det et perfekt sted at studere og starte en god karriere.

Erhverv Haag - Tag din Bachelor i Haag. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Holland
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Online | PhD | MSc
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
International Business School the Hague
Haag, Holland +1 Mere

Graden i Erhvervsstudier er en unik blanding af akademisk uddannelse i forretningsundersøgelser, ledelse og udvikling. For at hjælpe med at forstå, hvordan teoretisk indsigt f ... +

Graden i Erhvervsstudier er en unik blanding af akademisk uddannelse i forretningsundersøgelser, ledelse og udvikling. For at hjælpe med at forstå, hvordan teoretisk indsigt finder anvendelse på situationer i den virkelige verden, kombinerer bacheloren i forretningsundersøgelser kerne- og valgfrie moduler, der blander forskellige undervisnings- og læringsmetoder -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online