close

Filtre

Se resultater

Erhverv Porto - Erhverv-uddannelser i Porto Erhverv, Porto

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande. kan tages Forretningsservice klasser til at bidrage til at øge et a… Læs mere

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

kan tages Forretningsservice klasser til at bidrage til at øge et andet område af undersøgelsen, eller de kan forberede de studerende til en karriere i en stor virksomhed, lille organisation, eller i en start-up virksomhed. Kurserne udbydes på institutioner over hele verden.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Porto er den anden mest folkerige by i Portugal efter Lissabon med en befolkning på omkring 1,3 millioner personer. The University of Porto er den øverste universitet i Portugal, da det tjener studerende fra hele Europa og verden i almindelighed. Der er mange andre tekniske skoler i Porto også.

Erhverv Porto - Tag din Bachelor i Porto. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Portugal
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
PhD | MSc | MA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Beherske og brug flydende to europæiske fremmedsprog (inklusive et andet valgfrit sprog) | Har høj kommunikationskraft og overbevisende evne Besidder grundlæggende viden om øk ... +

Beherske og brug flydende to europæiske fremmedsprog (inklusive et andet valgfrit sprog) | Har høj kommunikationskraft og overbevisende evne Besidder grundlæggende viden om økonomi, ledelse, markedsføring og ny kommunikations- og informationsteknologi Har et systemisk billede af, hvordan organisationer arbejder Kunne administrere og optimere ledelsesinformationssystemer Kunne sikre kommunikations- og PR-initiativer fra virksomheden eller institutionen Kunne arrangere nationale og internationale begivenheder, kongresser og seminarer Demonstrere evne til at løse problemer autonomt og selvsikker Demonstrere færdigheder til indsamling, behandling og fortolkning af de mest relevante aspekter i hver specifik forskningssammenhæng. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk, Portuguese (Portugal)
Okt 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online