close

Filtre

Se resultater

Erhverv Biysk - Erhverv-uddannelser i Biysk Erhverv, Biysk

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. kan tages Forretningsservice klasser til at bidrage til at øge et andet område af undersøgelsen, eller de kan forberede de studerende t… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

kan tages Forretningsservice klasser til at bidrage til at øge et andet område af undersøgelsen, eller de kan forberede de studerende til en karriere i en stor virksomhed, lille organisation, eller i en start-up virksomhed. Kurserne udbydes på institutioner over hele verden.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Erhverv Biysk - Tag din Bachelor i Biysk. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Rusland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Altai State Humanitarian-Pedagogical University of Shukshin
Biysk, Rusland

Studerende studerer specialiserede discipliner: "Organisering af turistaktiviteter", "Ledelse i turistindustrien", "Marketing i turistindustrien" og meget mere.

Studerende studerer specialiserede discipliner: "Organisering af turistaktiviteter", "Ledelse i turistindustrien", "Marketing i turistindustrien" og meget mere. -
Bachelor
Fuldtid
Russisk
på universitet