close

Filtre

Se resultater

Erhverv Eskilstuna - Erhverv-uddannelser i Eskilstuna Erhverv, Eskilstuna

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse. Emnet for business refererer til et område, der beskæftiger sig med administrative kompetencer og grundlæggende forretningsmetoder. Curriculum kan o… Læs mere

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Emnet for business refererer til et område, der beskæftiger sig med administrative kompetencer og grundlæggende forretningsmetoder. Curriculum kan omfatte centrale klasser som marketing, økonomi, grundlæggende finansiering, kommunikation, salgsteknik, interviewteknik, og ledelsesmæssige kompetencer.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Eskilstuna City, Spanien har en historie, der daterer sig tilbage til middelalderen. Det har over 90.000 indbyggere. Det er beliggende i Eskilstuna kommune i Södermanland County.

Erhverv Eskilstuna - Tag din Bachelor i Eskilstuna. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Sverige
Relaterede studieområder
$menu_up $menu_down
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Mälardalen University
Eskilstuna, Sverige +1 Mere

Bacheloruddannelsen i Analytisk Finans forbereder dig til en udfordrende karriere i den internationale finans verden. Ved at give dig et solidt fundament i matematik vil du bl ... +

Bacheloruddannelsen i Analytisk Finans forbereder dig til en udfordrende karriere i den internationale finans verden. Ved at give dig et solidt fundament i matematik vil du blandt andet lære at foretage en kvantitativ analyse af de finansielle markeder og styre finansielle porteføljer. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet