close

Filtre

Se resultater

Erhverv Memphis - Erhverv-uddannelser i Memphis Erhverv, Memphis

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration. Forretningsservice undersøgelser refererer til en disciplin område, der består af klasser såsom finansiering, markedsføring, ledelse, og penge forvaltning. Klasser kan t… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Forretningsservice undersøgelser refererer til en disciplin område, der består af klasser såsom finansiering, markedsføring, ledelse, og penge forvaltning. Klasser kan tages som en del af en bestemt grad eller at forberede de studerende til en virksomhed karriere.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Memphis 20. største by i USA og den største by på Mississippi-floden. Antallet af gymnasier og universiteter tjener byen. Byen betragtes som en pædagogisk knudepunkt for det sydøstlige USA.

Erhverv Memphis - Tag din Bachelor i Memphis. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Christian Brothers University College of Adult Professional Studies
Memphis, USA

Forretningen blomstrer for kandidater med erhvervsgrader. Erhverv er den mest populære bachelorgrad i landet ifølge en nylig national undersøgelse af menneskelige ressourcerhv ... +

Forretningen blomstrer for kandidater med erhvervsgrader. Erhverv er den mest populære bachelorgrad i landet ifølge en nylig national undersøgelse af menneskelige ressourcerhverv. -
Bachelor
Engelsk
på universitet