$close

Filtre

Se resultater

Erhverv Smithfield - Erhverv-uddannelser i Smithfield Erhverv, Smithfield

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år. Emnet for business refererer til et område, der beskæftiger sig med administrative kompetencer og grundlæggende forretningsmetoder. Curriculum kan omfat… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Emnet for business refererer til et område, der beskæftiger sig med administrative kompetencer og grundlæggende forretningsmetoder. Curriculum kan omfatte centrale klasser som marketing, økonomi, grundlæggende finansiering, kommunikation, salgsteknik, interviewteknik, og ledelsesmæssige kompetencer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Smithfield motto er "Uden tvivl en af ​​de smukkeste byer i Virginia." Det er ikke en underdrivelse. Denne Quant by på næsten 8000 mennesker har eksisteret siden før revolutionen, og er hjemsted for mange små universiteter.

Erhverv Smithfield - Tag din Bachelor i Smithfield. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Bryant University
Smithfield, USA

Vores læseplan er globalt fokuseret fra dit første semester. Du vil studere og praktisere i udlandet og specialisere dig i en forretningsfunktion-Bryant er et af de få program ... +

Vores læseplan er globalt fokuseret fra dit første semester. Du vil studere og praktisere i udlandet og specialisere dig i en forretningsfunktion-Bryant er et af de få programmer i landet, der tilbyder funktionelle koncentrationer i international forretning. Gennem vores unikke seniorpraktikum vil du konsultere en virksomhed, der står over for en international international forretningsudfordring. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet