close

Filtre

Se resultater

Erhverv Maryville - Erhverv-uddannelser i Maryville Erhverv, Maryville

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter. Forretning refererer til et område af undersøgelse, der giver de studerende en bedre forståelse af forretningsmæssige principper og vide… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Forretning refererer til et område af undersøgelse, der giver de studerende en bedre forståelse af forretningsmæssige principper og viden. Nogle grundlæggende klasser kan omfatte regnskab, finans, økonomi, iværksættervirksomheder begreber, ledelsesprincipper, ledelsesmæssige processer, administration, og forretningsetik.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Erhverv Maryville - Tag din Bachelor i Maryville. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
Relaterede studieområder
$menu_up $menu_down
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Maryville College
Maryville, USA

Analytics er et tværfagligt felt, der kombinerer matematik, datalogi og statistik, der integrerer viden, der er nødvendig for at få indsigt i data.

Analytics er et tværfagligt felt, der kombinerer matematik, datalogi og statistik, der integrerer viden, der er nødvendig for at få indsigt i data. -
Bachelor
Engelsk
Sep 2021
på universitet