$close

Filtre

Se resultater

Erhverv San Marcos - Erhverv-uddannelser i San Marcos Erhverv, San Marcos

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding. Forretning refererer til et område af undersøgelse, der giver de studerende en bedre forståelse af forretningsmæssige principper og viden. Nogle grundlæg… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Forretning refererer til et område af undersøgelse, der giver de studerende en bedre forståelse af forretningsmæssige principper og viden. Nogle grundlæggende klasser kan omfatte regnskab, finans, økonomi, iværksættervirksomheder begreber, ledelsesprincipper, ledelsesmæssige processer, administration, og forretningsetik.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

San Marcos er placeret i nord county del af San Diego, Californien, USA. På grund af en lang række restauranter, rummelige boligområder, åbenhed areal, højere uddannelsesfaciliteter og fredeligt miljø, San Marcos er et ideelt sted at bo og studere.

Erhverv San Marcos - Tag din Bachelor i San Marcos. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Texas State University
San Marcos, USA

På McCoy College of Business udvides uddannelse ud over det traditionelle klasseværelse. Ved at omfavne klasseværelseserfaring, samkursulære aktiviteter og faglig udvikling fo ... +

På McCoy College of Business udvides uddannelse ud over det traditionelle klasseværelse. Ved at omfavne klasseværelseserfaring, samkursulære aktiviteter og faglig udvikling forlader studerende fra McCoy College Texas State University med overførbare færdigheder, reelle arbejdserfaringer og alle de værktøjer, de har brug for for at komme ind i den konkurrenceprægede arbejdsstyrke. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet