BACHELORSTUDIES.DK

Fjernundervisning Bachelor Europa - Bachelor -programmer Bachelor Europa

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Fjernundervisning Bachelor Europa - Tag din Bachelor Europa. Få alle Fjernundervisning Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

25 Resultater i Kandidat, Europa, Fjernundervisning Filter

Pathway til bachelor i anvendt forretningsstyring

Ducere Business School
Online Deltid 2 - 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Swansea

Undersøg en associeret grad tilsvarende og derefter op til en bachelorgrad med UWTSD

Bachelorgrad i kriminologi, undersøgende videnskab og sikkerhed

United Campus of Malta
Online Fuldtid 3 år Kontakt skolen Malta Saint Julian's

Online diplomuddannelse i kriminologi efterforskningsmæssige og sikkerhedsmæssige videnskaber giver kandidater til at blive professionelle i stand til videnskabeligt at behandle, hvad der er blevet kaldt fremkomsten af ​​det tredje årtusinde: sikkerhed.

LLB (Hons) lov med psykologi

University of Essex Online
Online Deltid 48 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Colchester UK Online + 1 mere

Vi er den første britiske videregående uddannelsesleverandør, der tilbyder LLB (Hons) lov med psykologi i et 100% online og deltidsformat.

Grad i Design

London School of Design and Marketing (PT)
Online Fuldtid 30 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Design var aldrig lige så vigtigt som det er nu. Det er en del af vores dage, fordi vi kan finde design i hvert produkt, vi bruger, på alle de websteder, vi besøger, eller i alle de applikationer, vi installerer i vores smartphone. Lær, hvordan du kan kombinere forskellige ting som ord og billeder, frigøre din kreative side og skabe effektive projekter, der inspirerer og påvirker mennesker.

Online ba (udmærkelse) i virksomhedsledelse (18 måneder)

London School Of International Business - LSIB
Online Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder August 2019 Det Forenede Kongerige London UK Online + 2 mere

BA (Hons) i Business Management program afspejler de skiftende verden af ​​erhvervslivet og udstyrer dig med den nødvendige ekspertise til at forstå forretning og forvaltning på både nationalt og globalt plan.

Diplomingeniør industriel teknik

Diploma University of Applied Sciences
på universitet Online Fuldtid Deltid 6 - 7 semestre Kontakt skolen Tyskland Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden Berlin Bochum Bonn Friedrichshafen Hamburg Hanover Heilbronn Kaiserslautern Kassel Kitzscher Magdeburg Mainz Mannheim Munich Ostfildern Würzburg Regenstauf Nuremberg Wiesbaden Wuppertal Germany Online + 25 mere

Den bachelor i industriteknik kan afsluttes som en campus program i Bad Sooden-Allendorf, fjernundervisning med klasseværelset sessioner på udvalgte studiecentre eller som en virtuel fjernundervisning med online forelæsninger og eksaminer på alle studiecentre DIPLOM i Tyskland. Besøg os i "Virtual Courses begivenheder Teknologi" tilbydes regelmæssigt.

BA (Hons) Professional Music (Fast track for branchefolk) (business)

Academy of Music & Sound Online
Online Fuldtid Deltid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige Edinburgh Exeter Glasgow Southampton + 4 mere

Dette 1-årige kursus svarer til 3. år i en grad, og det er designet til at følge med fra at studere en musikrelateret grundskole, HND eller anerkendt erhvervserfaring med kvalifikationer. Valideret af University of Wolverhampton, er det udviklet til at afspejle de vigtigste karriere Pathways i branchen, der er specifikke for musikbranchen.

Bachelor i økonomi og business management

International Telematic University UNINETTUNO
Online Fuldtid 3 år Åben tilmelding Italien Rome

Programmet udstyrer eleverne med færdigheder og selvtillid til effektivt at styre og tilpasse sig en bred vifte af konkurrencedygtige og konstant skiftende forretningsmiljøer på den internationale arena.

Bachelor i Hotel

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages
på universitet Online Fuldtid 3 år Oktober 2019 Spanien Barcelona Valencia Madrid + 3 mere

Programmets hovedformål og formål er at tilvejebringe et grundlæggende kendskab til turismevirksomheden og vise forbindelserne mellem hotel- og rejseledelse; at erhverve en generel forståelse af specialiseringsfagene, såsom arrangementshåndtering, menneskelige ressourcer, PR og tour guide; at forbedre engelsksprogede kommunikationsfærdigheder at lære et andet sprog og begynde at bruge det i et professionelt miljø.

Bachelor i turisme

Pyatigorsk State University
på universitet Online Fuldtid 48 - 54 måneder September 2019 Rusland Pyatigorsk + 1 mere

Programmet tilbydes ved Institut for Fremmedsprog og International Turisme og er designet til at udstyre studerende med teoretiske baggrunde og praktiske ledelsesmæssige færdigheder inden for turisme og at yde uddannelse af højt kvalificerede specialister på området, som ville kunne effektivt arbejde i turisme industri som rejsearrangører, tour agenter, tour guides og tolke, marketing eksperter samt i stilling af forskelligt planlagte ledere og administratorer i international turisme industri.

Bachelor i økologi og miljø

Universidade de Évora
Online Fuldtid 6 semestre Oktober 2019 Portugal Evora

Graden i økologi og miljø giver en solid videnskabsbaseret uddannelse, der er designet til at forstå økosystemernes funktion med det formål at forbedre deres tilstand af integritet og miljøkvalitet. Det giver en tværfaglig uddannelse, der integrerer: miljøkemi; Økologisk modellering; Økosystemernes struktur og funktion Fauna og flora; Rumlig analyse Forvaltning, bevarelse og restaurering af økologiske systemer; Karakterisering, evaluering, overvågning og forbedring af økologisk kvalitet Klimaændringer og de sociale dimensioner af miljøspørgsmål, blandt andre.

Bacheloruddannelsen i industriel ledelse

Satakunta University of Applied Sciences
Online Fuldtid Deltid 3 - 4 år August 2019 Finland Pori Rauma Finland Online + 3 mere

Undersøgelser inden for Industrial Management Engineering omfatter design, planlægning og optimering af produkter. Du vil få i løbet af studierne forståelse af virksomhedsledelse.

Bachelor Digital Engineering og Applied Computer Science (B.Eng.)

AKAD University
Online Deltid 42 - 54 måneder Åben tilmelding Tyskland Germany Online

Kan du lide at bruge din næse til at identificere, sikre og analysere alle former for digitale beviser i digitale retsmedicin? Du sporer ikke bare den måde, som Industry 4.0 opererer på, men hjælper også med at bringe det til forkant med IT-ekspertise og praktisk knowhow?

Bachelor industriteknik industri 4.0

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 6 - 12 semestre Åben tilmelding Tyskland Bad Honnef + 1 mere

Vores Bachelor i Industrial Engineering (Diplomkursus.) Forbereder dig med bred omfattende specialviden om IT og ingeniør-og business-færdigheder til at møde udfordringerne i industriel teknik før. De nyskabelser, der kan sammenfattes under betegnelsen Industrial 4.0 derved separat planlagt at bruge den hurtige industrielle udvikling i de seneste år, og for at gøre profilen af ​​vores kandidater til arbejdsmarkedet mere interessant.

Undergraduate: Professional in Economics

Asturias Corporación Universitaria
Online Fuldtid 48 måneder Januar 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 mere

Vores træning vil hjælpe dig med at komme ind på arbejdsmarkedet med stor succes og udføre på ledelsesområdet for det økonomiske og finansielle område af forskellige offentlige og / eller private organisationer på nationalt og internationalt plan. Vi bygger dette program, så du er en komplet professionel, der tilpasser sig det nuværende markedets krav og med kapacitet til alle områder af økonomien ...