BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Europa - Bachelor-programmer Bachelor Europa

Europa er hjemsted for verdens ældste og mest prestigefyldte universiteter i verden. Flere universiteter i Europa har gjort utallige bidrag til samfundet, og fortsætte med at levere den højeste kvalitet uddannelse. Studerende forfølger en bachelor Europa grad vil ikke blot nyde godt af en fremragende uddannelse, men vil også opleve en generelt høj levestandard, dynamiske byer, smukke landskaber og spændende rejse muligheder rundt om kontinentet.

Studerende fra hele verden har gjort valget for en bachelor Europa grad program. Blandt mange muligheder for bachelor Europas grader, er nogle af de populære discipliner, at de studerende vælger at studere statskundskab, internationale anliggender, forretningsliv, økonomi, kunst historie, sociologi, teknik, de hårde videnskaber, filosofi, og informationsteknologi.For en bachelor Europa grad, varierer kravene afhængigt af land og specifikke uddannelse, men generelt mindst tre års fuldtidsstudier kræves mens mulighederne findes også for deltids-og online-undersøgelser.

Vil vide mere om Bachelor Europas programmer, gennemse mulighederne nedenfor eller bruge søgefelterne ovenfor for at indsnævre din søgning. Tag det næste skridt mod dine mål i dag!

resultater fundet Filter

Bachelor i International Finance

Financial University under the Government of the Russian Federation
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Moskva

International Finance Faculty (MFF) giver uddannelse til bachelorer og mastere inden for forberedelsen "Økonomi". Efter afslutningen af ​​uddannelsen modtager eleverne et eksamensbevis for Finanstilsynets statsstandard under Den Russiske Føderations regering og har også mulighed for at opnå et eksamensbevis fra et af de prestigefyldte vestlige partneruniversiteter.

LLB (Hons) lov med regering og politik med grundår

The University of Law Undergraduate Programmes
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Det Forenede Kongerige London Leeds + 1 mere

Vores LLB (Hons) Lov med Regeringen og Politik med Stiftelsen År er en Kvalificerende Lov grad studeret over fire år. Det første år er et stiftelsesår, der fokuserer på at udvikle en forståelse af retssektoren og de nøglekompetencer, der kræves for at gennemføre LLB (Hons) lov med regering og politisk grad.

Bachelor i International Business Management med speciale i International Finance

Geneva Business School Madrid Campus
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Spanien Madrid

Denne bachelor i International Business Management med en specialisering i International Finance er designet til studerende, der er opsat på at starte en karriere i en lang række finansrelaterede karrierer, herunder investeringsbank, hedgefondstyring, aktiemarkeder, bank og porteføljestyring. Kandidater fra dette program bliver eksperter i vurdering og styring af økonomiske risici, hvilket gør dem i stand til fuldt ud at mestre det internationale finansielle system.

Bachelor of Engineering i Print Media Technologies

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 7 semestre Oktober 2019 Tyskland Stuttgart

Denne Bachelor of Engineering giver teknisk uddannelse i Tyskland, mens eleverne vil blive bevæbnet med de faglige, kreative og tværkulturelle færdigheder, der er nødvendige for at trives i ind-og udland.

Bachelor i International Business Management med speciale i International Finance

Geneva Business School Barcelona Campus
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Spanien Barcelona

Bachelor of International Business Management med en specialisering i International Finance er designet til at give dig mulighed for løbende at tilpasse dig konstante ændringer i verdenen inden for finans og økonomi. Du vil være udstyret med værktøjerne til at forstå og styre alle økonomiske aspekter i et privat eller offentligt selskab og få et detaljeret kendskab til spørgsmål, der vedrører indenlandske og internationale finansielle institutioner.

Bachelor i Gastronomi

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Spanien Castellón de la Plana

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En fireårig træning, der gør det muligt for vores kandidater at lede fremtiden for gastronomi.

Bachelor of Engineering, Informationsteknologi (B. Eng)

South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Finland Mikkeli

I vores Informationsteknologi-program fokuserer du på edb-netværk og implementeringstjenester i et moderne datacentermiljø. Du lærer at opbygge sikre internetforbundne kablede eller trådløse lokalnetværk. Du er i stand til at administrere og køre servermiljøer. Information og netværkssikkerhed er også en vigtig del af studierne. IT-færdighederne samles sammen i IoT-systemer, og med dem lærer du at udvikle og prototype tjenester og forstå deres muligheder i global forretning.

Bachelorgrad i internationale hotel management

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Frankrig Bordeaux

I et internationalt miljø, mastering ledelsesmæssige, team-førende og forvaltning teknikker. Udvikling af faglige, juridiske, økonomiske og sproglige evner med det mål at blive en operationel leder i en virksomhed.

BIng i bioteknologi

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Finland Hämeenlinna Riihimäki Valkeakoski Forssa + 3 mere

Bioeconomy Engineering program vil udstyre dig som ingeniør med den viden og færdigheder, der sætter dine bæredygtige udviklingsmål til handling. Du opnår dette ved at få kompetencer til at integrere digitalisering og datateknologi med biomassestrømmeforvaltning af jord, skov og farvande.

Bachelor i International Civilingeniør

Mainz University Of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 1 - 7 semestre Oktober 2019 Tyskland Mainz

Kravet fra civilingeniører ændrer sig. Projekter erhverves af virksomheder over hele kloden og håndteres af internationale hold. Bæredygtig planlægning og konstruktion er blevet et centralt mål med stadigt voksende international betydning.

Bachelor of Arts (Hons) i Business Administration

ICBS Business College
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Grækenland Thessaloniki Athen + 1 mere

Det akademiske år begynder i begyndelsen af ​​oktober og slutter medio maj. Programmet leveres i fuld tid, 3 dage om ugen, 6 timer om dagen. Alle emner / moduler har 15 kurser (credits). Graden er tildelt af UNIVERSITY OF WINCHESTER, ENGLAND, UK

Bacheloruddannelsen i statskundskab

Bratislava International School Of Liberal Arts
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Slovakiet Bratislava

Alle vores elever opgradere med en grad i statskundskab, med koncentrationer i enten internationale forbindelser, Centraleuropæisk studier, eller politiske Thought. Bisla er også fleksible i at yde rettet studier for studerende med særlige interesser, og tilbyder en række gratis somme ikke-krediteret kurser (f.eks fremmedsprog, præsentation og argumentation færdigheder, etc.)

Bachelor i Undervisning

University College South Denmark
på universitet Fuldtid 8 semestre September 2020 Danmark Haderslev

Du vil blive godkendt som lærer for folkeskolens niveauer i tre fag. Du vil modtage høj kvalitet teoretisk undervisning, og ...

Associate grad i Liberal Studies

CIS Endicott International
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Spanien Madrid-samfundet

Liberal Studies er et 65-kredit program bestående af kurser inden for business og humaniora. Programmet tilbyder studerende generelle krav samt valgfag, der falder sammen med elevernes interesser, som eleverne selv kan vælge sammen med dekanen. For at kunne gennemføre programmet skal eleverne også deltage i et to-studie praktikprogram. Efter en vellykket gennemførelse af to år i Madrid kan eleverne afslutte deres bachelorgrad enten ved Endicott College i Massachusetts eller på et andet amerikansk universitet eller universitet i verden.

Bachelor i social patologi og forebyggelse

University of Hradec Králové, Faculty of Education
på universitet Fuldtid 6 semestre Kontakt skolen Tjekkiet Hradec Kralove

Social Patologi og Forebyggelse er en bachelorgrad undersøgelse felt inden for rammerne af uddannelsen Specialisering i Pædagogik, organiseret i fuldtids form for undersøgelse.