$close

Filtre

Se resultater

Fødevaresikkerhed i Argentina - Fødevaresikkerhed-uddannelser i Argentina Fødevaresikkerhed

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år. Fordi mad er en grundlæggende liv nødvendighed, skal den holdes sikkert fra forurening at forhindre sygdom eller infektion. Fødevaresikkerhed specialist… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Fordi mad er en grundlæggende liv nødvendighed, skal den holdes sikkert fra forurening at forhindre sygdom eller infektion. Fødevaresikkerhed specialister har til opgave at observere og teste fødevareprøver at sikre integriteten af ​​produkter for at beskytte den almindelige befolkning.

Argentina er kernen i de videregående uddannelser, især fra deres forskningsorienteret pensum. Det har gjort eleverne til at få praktisk viden og færdigheder, men også forbedrede praktiske viden ansøgning. Dette har hjulpet de lærde til at give løsninger på landets problemer.

Fødevaresikkerhed i Argentina - Tag din Bachelor i Argentina. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Argentina
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentina

Gennem sin viden vil Bachelor of Food Science være i stand til at arbejde i: Planlægning og tilsyn med sundhed og hygiejne i virksomheder og udstyr relateret til produktion og ... +

Gennem sin viden vil Bachelor of Food Science være i stand til at arbejde i: Planlægning og tilsyn med sundhed og hygiejne i virksomheder og udstyr relateret til produktion og markedsføring af fødevarer. Fortolkning af analyseresultater og bestemmelse af kvalitet og evne til forbrug og kommercialisering af mad med hensyn til oprindelse, udarbejdelse og konservering. Undervisning og videnskabelig forskning i private eller officielle institutioner. Laboratorier arbejder med fysisk, kemisk og biologisk analyse for at bestemme graden af forurening af råvarer og fødevarer. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
på universitet