$close

Filtre

Se resultater

Fødevaresikkerhed i Letland - Fødevaresikkerhed-uddannelser i Letland Fødevaresikkerhed

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande. Den voksende inden for fødevaresikkerhed har til opgave at overvåg… Læs mere

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Den voksende inden for fødevaresikkerhed har til opgave at overvåge, hvad folk spiser på hvert trin fra jord til bord. Der er behov for kvalificerede fødevaresikkerhed eksperter for at sikre kvalitet og sikker praksis for detailvirksomheder, institutionelle indstillinger og produktionsfaciliteter.

Letland, officielt Republikken Letland er et land i den baltiske region Nordeuropa. Landet grænser mod nord af Estland, mod syd af Litauen, mod øst af Rusland, og mod sydøst fra Belarus. Letterne er et baltiske folk, kulturelt relateret til litauerne. Capital er Riga, som er hjemsted for Letlands universitet med mere end 23.000 indskrevne studerende.

Fødevaresikkerhed i Letland - Tag din Bachelor i Letland. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Letland
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letland

Formålet med det akademiske bachelorprogram er at forberede en konkurrencedygtig og vidende specialist inden for fødevareproduktion, kvalitet og innovation, der er i stand til ... +

Formålet med det akademiske bachelorprogram er at forberede en konkurrencedygtig og vidende specialist inden for fødevareproduktion, kvalitet og innovation, der er i stand til at organisere kvalitetsstyring og udvikling af innovationer i fødevarevirksomheder, til at udføre kreativ forskning og danne grundlaget til videre studier i videregående uddannelser. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet