$close

Filtre

Se resultater

Fødevaresikkerhed Sydamerika - Fødevaresikkerhed-programmer Fødevaresikkerhed Sydamerika

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen. Fordi mad er en grundlæggende liv nødvendighed, skal den holdes sikkert fra forurening at f… Læs mere

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Fordi mad er en grundlæggende liv nødvendighed, skal den holdes sikkert fra forurening at forhindre sygdom eller infektion. Fødevaresikkerhed specialister har til opgave at observere og teste fødevareprøver at sikre integriteten af ​​produkter for at beskytte den almindelige befolkning.

Sydamerika Det er omkranset mod vest af Stillehavet og mod nord og øst af Atlanterhavet, Nordamerika og det Caribiske Hav ligger mod nordvest. Det omfatter tolv suveræne stater Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay og Venezuela - og to ikke-statslige områder - Fransk Guyana et oversøisk territorium i Frankrig, og Falklandsøerne , en britisk oversøisk territorium. Ud over dette, kan Trinidad og Tobago og theABC øerne Holland også være en del af Sydamerika.

Fødevaresikkerhed Sydamerika - Tag din Fødevaresikkerhed Sydamerika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentina

Gennem sin viden vil Bachelor of Food Science være i stand til at arbejde i: Planlægning og tilsyn med sundhed og hygiejne i virksomheder og udstyr relateret til produktion og ... +

Gennem sin viden vil Bachelor of Food Science være i stand til at arbejde i: Planlægning og tilsyn med sundhed og hygiejne i virksomheder og udstyr relateret til produktion og markedsføring af fødevarer. Fortolkning af analyseresultater og bestemmelse af kvalitet og evne til forbrug og kommercialisering af mad med hensyn til oprindelse, udarbejdelse og konservering. Undervisning og videnskabelig forskning i private eller officielle institutioner. Laboratorier arbejder med fysisk, kemisk og biologisk analyse for at bestemme graden af forurening af råvarer og fødevarer. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
på universitet