Filter
Bachelorgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Fødevarestudier-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelorgrad er en bachelor akademisk program, der kræver mange års engagement, intensiv kursusaktiviteter, og personlig udvikling for at tjene. Optjening en bachelor kan gøres på omkring to til fire år på fuld tid skolegang, men alligevel fordelene ved at tjene en bachelor-grad kan vare et helt liv.

Hvad er en bachelor i Mad og drikkevarer Studies? Dette uddannelsesprogram giver de studerende med den viden og uddannelse, de har brug for en karriere i fødevarer og gæstfrihed tjenester. Gennem strenge klasser, eleverne lære at styre den daglige drift af en food service virksomhed, hvordan man designer menuer og indføre fair prisfastsættelse, og hvordan man kommunikerer med og koordinere medarbejdere. Afhængigt af skolen, kan et praktikforløb være påkrævet for for studerende at tjene deres grad.

Ved eksamen med en bachelorgrad i mad og drikke studier, kan eleverne vise mulige arbejdsgivere, at de har det engagement og viden er nødvendig for at udmærke sig på arbejdspladsen. Studerende kan også være i stand til at foretage vigtige forretnings- og personlige forbindelser, der kan hjælpe føre til en karriere i fremtiden.

Omkostningerne til at modtage en Bachelor i Mad og drikkevarer Studies afhænger af en række faktorer. Studerende rådes til at forske potentielle skoler for at sikre, at det faglige program flugter med deres uddannelsesmæssige mål.

Optjening en Bachelor i Mad og drikkevarer Studies kan hjælpe kandidater til at finde beskæftigelse i restauranter, bagerier, hospital cafeterier, skoler, udøvende restauranter, offentlige institutioner, storkøkkener, hoteller, barer og andre indstillinger mad service.I disse forskellige indstillinger, mulige erhverv for kandidater omfatter restaurant ledere, catering vejledere, opgørelse specialister, food service produktions specialister eller fødevaresikkerhed og sanitet arbejdere.

Med online og deltidsansatte klasser til rådighed på mange skoler, der har en travl hverdag bør ikke afskrække dig fra at få en uddannelse. For at komme i gang med din bachelor i Mad og drikkevarer Studies, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

23 Resultater i Fødevarestudier

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhe ... [+]

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En fireårig træning, der gør det muligt for vores kandidater at lede fremtiden for gastronomi.

detaljerOfficiel uddannelse: Bacheloruddannelse i gastronomi.Adresseret til: Studerende, der ønsker at forfølge deres karriere i Gastronomi med virksomhedsledelse.Studievarighed: 4 år.Samlede kreditter: 240 ECTSSprog: Engelsk: 1. år. Spansk: 2., 3., 4. år *Beliggende i: Castellón de la Plana (Spanien)

* 1. år kan være enten på spansk eller engelsk

Præsentation

Bacheloruddannelsen i Gastronomi på CEU Cardenal Herrera Universitet er resultatet af en dybtgående social, kulturel og erhvervslivsstudie om den nuværende kulinariske praksis og hvordan den har udviklet sig både gastronomisk og kommercielt. Hovedkonklusionerne fra undersøgelsen var følgende:... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Paul Smith's College

Bachelor i Culinary Arts & Service Management - Vores kandidater er mangesidede ledere klar til at indgå den spændende mad og drikkevareindustrien. Hands-on læring sk ... [+]

Bachelor i Culinary Arts & Service Management

Vores kandidater er mangesidede ledere klar til at indgå den spændende mad og drikkevareindustrien. Hands-on læring sker i vores seks kommercielle kvalitet mad laboratorier, to restauranter på campus og elev-run detail bageri stikkontakt. Kursusaktiviteter anvendes i den virkelige verden gennem en semesterlong række hotel, kulinariske og foodservice arbejde erfaringer. Studerende udvikler færdigheder under fakultetet tilsyn, mens du arbejder uden for campus med fagfolk, give de studerende betalte beskæftigelsesmuligheder, der understøtter deres karrieremål. Hvad vil du lære?

avancerede kulinariske teknikker nye tendenser i ernæring, sanitet og madserviceordninger æstetisk påskønnelse for sensoriske opfattelser af smag, aroma, plade præsentationer og stemning marketing, salg og kundeservice forskning og udvikling strategisk planlægning og økonomistyring planlægning og operationer ledelse ... [-]
USA Paul Smiths
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BHMS Business ... [+]

Oversigt

Programmet giver eleverne udvidet praktisk og faglig kompetenceuddannelse på dette område, så de kan optage givende kandidatstillinger. Det gavner også folk, der søger at opnå den nødvendige specialiserede viden, når de overvejer at åbne deres egen kulinariske eller cateringvirksomhed.

BHMS forvalter programmet med RGU, der udnævner bachelorgraden til studerende, der afslutter det tredje år og bestået alle moduler. BHMS er medlem af Bénédict Switzerland-gruppen af skoler, der blev grundlagt i 1928, hvis mission er at give voksenuddannelse til folk med et ønske om at lykkes. Bénédict School er en af Schweiz største private uddannelsesorganisationer og underviser hvert år mere end 15.000 fuld- og deltidsstuderende. Du og dine jævnaldrende lærer fra et dedikeret fakultet, der ud over deres akademiske legitimationsoplysninger bringer sammen knowhow og erfaring inden for kulinariske og forretningsmæssige områder. Dette sikrer, at det, du lærer i klassen, er moderne og kan anvendes i virkelige situationer i et daglig catering eller fødevaremiljø. Robert Gordon Universitet, der blev grundlagt i 1881 i Aberdeen som et college, blev dagens dynamiske moderne universitet i 1992 og har et internationalt ry for at yde højkvalitetsuddannelse til mere end 13.000 studerende fra undergraduate til ph.d. niveau.... [-]

Schweiz Lucerne
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University CEU - Cardenal Herrera

... [+]

De vigtigste konklusioner fra undersøgelsen var følgende: - Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomi sektoren. Denne professionelle tilgang betyder, at uddannelse nu er nødvendig i en række beslægtede tekniske områder.

I dag gastronomi skal ses ud fra et perspektiv, der rækker ud over den praksis, tilberedning. Det betyder, at der nu er behov for hensigtsmæssige læringsmiljøer, der med held kan kombinere gastronomi og erhvervslivet, madlavning og investeringsafkast. Udviklingen af ​​gastronomi har resulteret i deltagelse af en række videnskabelige og tekniske spørgsmål, der kun et par år siden, havde intet at gøre med madlavning som et erhverv. Vi er nødt til at udvide uddannelse horisont for fremtidige fagfolk, så vi kan udstyre dem med de værktøjer og viden, de har brug for at bringe F & U + i ind i gastronomi ligningen som en konkurrenceparameter i deres praksis. ... [-]
Spanien Moncada
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Fontys University of Applied Sciences

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handl ... [+]

Hvad er Fresh Business?

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handles, transporteres og sælges? Hvem 'udvikler' nye madkoncepter? Og meget vigtigt, hvordan er det garanteret, at alt er i god stand, sund og 'værdi for pengene'? Alle disse spørgsmål og mange flere skal besvares af fagfolk i verden af ​​frisk forretning.

Verden af ​​international frisk forretning dækker al den primære produktion af friske produkter på alle tænkelige områder: fra kød over mejeri, blomster, planter, svampe og nødder til alle slags frugter og grøntsager. Ud over produktionen er også de første trin i behandlingen af ​​de primære produkter en del af vores verden af ​​frisk forretning. Men glem ikke hele det omgivende miljø hos leverandører, konsulenter og logistiske serviceudbydere, der udgør en integreret del af dette dynamiske forretningsområde. Ja, det handler om produkter og tjenester, men bundlinjen er, det handler altid om mennesker. Mennesker, der ser det som deres udfordring at opfylde de sande behov hos forbrugerne over hele kloden: Sund og sikker mad og et hyggeligt og personligt indrettet opholdsrum.... [-]

Holland Venlo
September 2019
Engelsk,Tysk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompeten ... [+]

Med bacheloruddannelsen i kulinariske kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer for at lykkes som chef og / eller leder i den internationale restaurantindustri eller for at åbne din egen virksomhed .

Program højdepunkterUdvikle dobbelte færdigheder inden for teknik og ledelseDrage fordel af en høj standard overførsel af viden af ​​højt kvalificerede fakultet medlemmerUnikke undervisningsmetoder, der kombinerer små gruppeindstillinger og høj praksisniveau for at drage fordel af en personlig opfølgning, effektiv læring og optimeret undervisningVirkelige professionelle livssituationer gennem praktikophold, business game og end-of-studies projektDeltag i et internationalt uddannelsesprogram med et program undervist på engelskProgramindhold... [-]
Frankrig Paris
September 2019
Engelsk,Fransk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
IMC University of Applied Sciences Krems

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner. ... [+]

Opret - Smag - Sælg

Hvilken bedre plads til at studere ledelsesgrundlag for den internationale vinvirksomhed end i hjertet af en af ​​Østrigs vigtigste vindyrkningsområder? Dybtgående indsigt i erhvervslivet og loven samt uddannelse i ønologi betyder, at vores kandidater er fuldt rustet til at påtage sig forretningsadministrationsopgaver - også på internationalt plan takket være kurser, der udelukkende læres på engelsk.

Kursus indholdErhvervsøkonomi, økonomi, lovInternational Wine BusinessVærktøjer og metoderPraktisk træningVed første øjekastVarighed: 3 år / 6 semestreFormat: fuld tidUndervisningssprog: EngelskFaglig uddannelse: Bachelor of Arts in Business (BA)Indtagelse: årligt, hvert år i septemberStudiegebyrer: € 363,36 per semester for EU / EØS-borgere, € 3900 for ikke-EU / EØS-borgere... [-]
Østrig Krems an der Donau
September 2019
Engelsk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Tecmilenio

Udvikler relaterede kulinariske alternativer til de nuværende fødevarebehov. ... [+]

Graduate-profil

Den kandidat karriere Gastronomi, du er i stand til at:

Definer menuer til forskellige fødevarer tjeneste (restauranter, skoler, hospitaler, industrikøkkener) med forskellige budgetter, kostbehov og produktionsmængder. Og ved hjælp af metoder, der passer til forberedelse og mad konserveringsteknikker og til udviklingen af ​​innovative kulinariske begreber. Administrer kulinariske virksomhedsdrift, herunder omkostningsstyring, sanitære kontrol af fødevarer og faciliteter, marketing og human resource management. Innovate i teknikker og brug af ingredienser til udvikling af avantgarde og relateret til de aktuelle behov i mad retter. Begrebsliggøre og administrere gastronomiske events for forskellige miljøer og sammenhænge, ​​der involverer forskellige sanseoplevelser. Planlægge, organisere og drive mad og drikkevarer, herunder design faciliteter, personaleledelse, begivenhed konceptualisering og styring af restauranter og barer. feltarbejde ... [-]
Mexico Monterrey
Juli 2019
Spansk
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Aspira University College

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition sam ... [+]

Gastronomi Studieprogram

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition samt på et stigende tilbud på en række restauranter med et højt udvalg af lokal gastronomi og ønologi. For at udvikle et gastro-oenologisk produkt kræver det et højtuddannet personale, der er uddannet til at skabe produkter af højeste kvalitet, der holder trit med de seneste udviklinger i forberedelsen og præsentationen af måltiderne i overensstemmelse med turistens behov og behov marked. Med dette nye kursus opmuntrer universitetshøjskolen Aspira til fremragende gastronomi og som den eneste højere læreanstalt uddanner eleverne til at være indehavere af udviklingen af kroatisk gastronomi.... [-]

Kroatien Zagreb Split
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Den bacheloruddannelse, Food Systems: Bæredygtighed, Ledelse og Teknologi, forbereder eleverne til at blive ekspert Food Systems ledere. Programmet giver eleverne den tvæ ... [+]

Den bacheloruddannelse, Food Systems: Bæredygtighed, Ledelse og Teknologi, forbereder eleverne til at blive ekspert Food Systems ledere. Programmet giver eleverne den tværfaglige viden, der er nødvendig for at arbejde i erhvervslivet, miljøet og naturressourceforvaltningen inden for fødevarebranchen. Den faglige profil er i overensstemmelse med strategien for bæredygtig udvikling, der er skitseret i Europa-Kommissionens meddelelse om "Innovation for bæredygtig vækst: En bioøkonomi for Europa".

Mere specifikt er kursusuddannelsen rettet mod at udstyre studerende med tværfunktionelle kompetencer, der kombinerer forståelse af supply chain og økonomi og business management færdigheder med teknologisk knowhow til fødevareforsyning og bevaring samt miljømæssig bæredygtighed. Resultatet er en tværfaglig studieplan fokuseret på metodologiske aspekter og grundlæggende færdigheder, der fortsat vil være nyttige i fremtiden.... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Bachelor i fransk konditorivarer fra Ducasse Education giver dig mulighed for i løbet af 3 år at erhverve den komplette nødvendige know-how og ledelseskompetencer for at ... [+]

Bachelor i fransk konditorivarer fra Ducasse Education giver dig mulighed for i løbet af 3 år at erhverve den komplette nødvendige know-how og ledelseskompetencer for at imødekomme de høje forventninger på konditorivarksområdet. Vælg en undervisningsvej for excellence for at lykkes i din karriere som Entreprenør - Pastry Chef .

Program højdepunkterUdvikle dobbelte færdigheder inden for teknik og ledelseDrage fordel af en høj standard overførsel af viden af ​​højt kvalificerede fakultet medlemmerUnikke undervisningsmetoder, der kombinerer små gruppeindstillinger og høj praksisniveau for at drage fordel af en personlig opfølgning, effektiv læring og optimeret undervisningVirkelige professionelle livssituationer gennem praktikophold, business game og end-of-studies projektDeltag i et internationalt uddannelsesprogram med et program undervist på fransk og engelskProgramindhold... [-]
Frankrig Yssingeaux
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Varna University of Management

... [+]

[-]
Bulgarien Varna
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Нархоз Университет

Studerende af programmet er uddannet på basis af store hoteller og restauranter i Almaty, såsom "Ritz-Carlton", "Tien-Shan", "Rixos". De modtager viden inden for økonomi, ... [+]

Niveau: Undergraduate

Restaurant business og hotel business

Studerende af programmet er uddannet på basis af store hoteller og restauranter i Almaty, såsom "Ritz-Carlton", "Tien-Shan", "Rixos". De modtager viden inden for økonomi, ledelse, marketing og iværksætteri, som giver dem mulighed for at arbejde for udlejning, samt starte deres egen virksomhed. Efter graduering fra Narhoz er kandidater perfekt orienteret i hotel- og restaurantbranchen, kan organisere virksomhedens receptioner og ferie i stil med moderne buffetborde, forretningsluncher, cocktails eller åbne deres egen café, hotel eller pizzeria på højt niveau. Kandidater fra denne specialitet er i stor efterspørgsel i store byer i Kasakhstan i forbindelse med betydelig økonomisk vækst og udvikling af turismen. Det drejer sig om byer, hvor aktiv konstruktion og åbning af høj- og middelklassehoteller, vandrerhjem, hvor der er nye restauranter, caféer, fastfood virksomheder foregår.omkostninger: Fuldtidsafdeling: 800 000 tenge pr. År En detaljeret høring kan fås på admissions kontoret fra kl. 09.00 til 18.00 på hverdage og lørdage fra kl. 09.00 til 15.00 på ul. Zhandosova, 55 Har du spørgsmål? Ring til os nu! 7 (727) 346 64 64 - Call Center... [-]

Kasakhstan Almaty
September 2019
Russisk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Basque Culinary Center

Vi præsenterer et uddannelses-, forsknings- og innovationsprojekt, der tager sigte på at udvikle gastronomi, catering og fødevaresektoren, klart fokuseret på internationa ... [+]

Første officielle universitetsgrad i Gastronomi.

En verden af ​​professionelle muligheder.

En uddannelse, der opfylder de nationale og internationale behov i sektoren.

Vi præsenterer et uddannelses-, forsknings- og innovationsprojekt, der tager sigte på at udvikle gastronomi, catering og fødevaresektoren, klart fokuseret på internationale mål.

Basque Culinary Center er det første projekt i Spanien, der bringer professionel gastronomi, madlavning og catering til universitets klasseværelser.

Dette afhænger af ledelsen af ​​en generation af kokke i spidsen for verdens køkken.

Projektet omfatter et fakultet for gastronomiske videnskaber, en del af Mondragon Unibertsitatea, der yder højtuddannet uddannelse og et Food and Gastronomy Research and Innovation Center.... [-]

Spanien San Sebastián
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Du vil få en mulighed for at kombinere en uddannelse position i gæstfrihed og turistindustrien med college uddannelse og koncentrere din tidlige undersøgelser på ... ... [+]

Bachelor of Arts i Hotel og Catering Management (Honours)

GMIT Galway Campus

Du vil få en mulighed for at kombinere en uddannelse position i gæstfrihed og turistindustrien med college uddannelse og koncentrere din tidlige undersøgelser på fødevareproduktion og restaurant service. Disse praktiske områder vil efterfølgende blive kombineret med business-relaterede emner giver dig det bedste fra begge verdener. Dette vil i sidste ende føre til en god Level 7 business grad og fremragende praktiske kompetencer.

program moduler

En række moduler er dækket på dette program, herunder Levnedsmiddelcentret, praktisk og teoretisk, Hospitality Studies (Front Office Systems, Mad og drikkevarer Systems); Hospitality Management; Økonomistyring; Lov; Management Studies (Management, Marketing); Human Resource Management; Management Science (Statistik, Informationsteknologi); Environmental Studies (Økonomi, turisme) og et valgfag valg af turisme eller international sprog fra fransk, tysk og spansk. På grund af det høje niveau af praktik i industrien i løbet, kandidater ofte tage op ledende stillinger i førende gæstfrihed og turisme organisation både i Irland og i udlandet.... [-]

Irland Galway Westport
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk