Fødevarestudier-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Fødevarestudier-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Fødevarestudier

En bachelorgrad er en bachelor akademisk program, der kræver mange års engagement, intensiv kursusaktiviteter, og personlig udvikling for at tjene. Optjening en bachelor kan gøres på omkring to til fire år på fuld tid skolegang, men alligevel fordelene ved at tjene en bachelor-grad kan vare et helt liv.

Hvad er en bachelor i Mad og drikkevarer Studies? Dette uddannelsesprogram giver de studerende med den viden og uddannelse, de har brug for en karriere i fødevarer og gæstfrihed tjenester. Gennem strenge klasser, eleverne lære at styre den daglige drift af en food service virksomhed, hvordan man designer menuer og indføre fair prisfastsættelse, og hvordan man kommunikerer med og koordinere medarbejdere. Afhængigt af skolen, kan et praktikforløb være påkrævet for for studerende at tjene deres grad.

Ved eksamen med en bachelorgrad i mad og drikke studier, kan eleverne vise mulige arbejdsgivere, at de har det engagement og viden er nødvendig for at udmærke sig på arbejdspladsen. Studerende kan også være i stand til at foretage vigtige forretnings- og personlige forbindelser, der kan hjælpe føre til en karriere i fremtiden.

Omkostningerne til at modtage en Bachelor i Mad og drikkevarer Studies afhænger af en række faktorer. Studerende rådes til at forske potentielle skoler for at sikre, at det faglige program flugter med deres uddannelsesmæssige mål.

Optjening en Bachelor i Mad og drikkevarer Studies kan hjælpe kandidater til at finde beskæftigelse i restauranter, bagerier, hospital cafeterier, skoler, udøvende restauranter, offentlige institutioner, storkøkkener, hoteller, barer og andre indstillinger mad service.I disse forskellige indstillinger, mulige erhverv for kandidater omfatter restaurant ledere, catering vejledere, opgørelse specialister, food service produktions specialister eller fødevaresikkerhed og sanitet arbejdere.

Med online og deltidsansatte klasser til rådighed på mange skoler, der har en travl hverdag bør ikke afskrække dig fra at få en uddannelse. For at komme i gang med din bachelor i Mad og drikkevarer Studies, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Bachelor i Gastronomi

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Spanien Castellón de la Plana

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En fireårig træning, der gør det muligt for vores kandidater at lede fremtiden for gastronomi. [+]

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En fireårig træning, der gør det muligt for vores kandidater at lede fremtiden for gastronomi.

detaljerOfficiel uddannelse: Bacheloruddannelse i gastronomi.Adresseret til: Studerende, der ønsker at forfølge deres karriere i Gastronomi med virksomhedsledelse.Studievarighed: 4 år.Samlede kreditter: 240 ECTSSprog: Engelsk: 1. år. Spansk: 2., 3., 4. år *Beliggende i: Castellón de la Plana (Spanien)

* 1. år kan være enten på spansk eller engelsk

Præsentation

Bacheloruddannelsen i Gastronomi på CEU Cardenal Herrera Universitet er resultatet af en dybtgående social, kulturel og erhvervslivsstudie om den nuværende kulinariske praksis og hvordan den har udviklet sig både gastronomisk og kommercielt. Hovedkonklusionerne fra undersøgelsen var følgende:... [-]


Bachelor i kulinariske kunst og service management

Paul Smith's College
på universitet Fuldtid September 2019 USA Paul Smiths

Bachelor i Culinary Arts & Service Management - Vores kandidater er mangesidede ledere klar til at indgå den spændende mad og drikkevareindustrien. Hands-on læring sker i vores seks kommercielle kvalitet mad laboratorier, to restauranter på campus og elev-run detail bageri stikkontakt. [+]

Bachelor i Culinary Arts & Service Management

Vores kandidater er mangesidede ledere klar til at indgå den spændende mad og drikkevareindustrien. Hands-on læring sker i vores seks kommercielle kvalitet mad laboratorier, to restauranter på campus og elev-run detail bageri stikkontakt. Kursusaktiviteter anvendes i den virkelige verden gennem en semesterlong række hotel, kulinariske og foodservice arbejde erfaringer. Studerende udvikler færdigheder under fakultetet tilsyn, mens du arbejder uden for campus med fagfolk, give de studerende betalte beskæftigelsesmuligheder, der understøtter deres karrieremål. Hvad vil du lære?

avancerede kulinariske teknikker nye tendenser i ernæring, sanitet og madserviceordninger æstetisk påskønnelse for sensoriske opfattelser af smag, aroma, plade præsentationer og stemning marketing, salg og kundeservice forskning og udvikling strategisk planlægning og økonomistyring planlægning og operationer ledelse ... [-]

Degree in Gastronomy

University CEU - Cardenal Herrera
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Spanien Moncada

[+]

De vigtigste konklusioner fra undersøgelsen var følgende: - Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomi sektoren. Denne professionelle tilgang betyder, at uddannelse nu er nødvendig i en række beslægtede tekniske områder.

I dag gastronomi skal ses ud fra et perspektiv, der rækker ud over den praksis, tilberedning. Det betyder, at der nu er behov for hensigtsmæssige læringsmiljøer, der med held kan kombinere gastronomi og erhvervslivet, madlavning og investeringsafkast. Udviklingen af ​​gastronomi har resulteret i deltagelse af en række videnskabelige og tekniske spørgsmål, der kun et par år siden, havde intet at gøre med madlavning som et erhverv. Vi er nødt til at udvide uddannelse horisont for fremtidige fagfolk, så vi kan udstyre dem med de værktøjer og viden, de har brug for at bringe F & U + i ind i gastronomi ligningen som en konkurrenceparameter i deres praksis. ... [-]

Bachelor of Business i kulinariske kunst

Le Cordon Bleu Paris
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Frankrig Paris

Le Cordon Bleu Paris lancerer en Bachelor of Business program dedikeret til studerende, der ønsker pædagogisk ekspertise til at erhverve og udvikle tekniske og ledelsesmæssige færdigheder i feltet Culinary Arts. [+]

Le Cordon Bleu Paris lancerer en Bachelor of Business program dedikeret til studerende, der ønsker pædagogisk ekspertise til at erhverve og udvikle tekniske og ledelsesmæssige færdigheder i feltet Culinary Arts.

Bliv Le Cordon Bleu Paris studerende:

At tilslutte sig en af ​​verdens mest prestigefyldte INSTITUTIONER, emmer af historie med en rig kulturarv spænder over 120 år. At studere på den splinternye, state-of-THE-ART FLAGSHIP CAMPUS I PARIS, langs floden Seinen og tæt på Eiffeltårnet, og at drage fordel af nogle af de mest avancerede faciliteter og udstyr til at forberede dig til morgendagens gæstfrihed verden . KAN FÅ en af ​​branchens mest omfattende og efterspurgt grader. At leve og lære i verdens top turistmål, PARIS, hovedstaden i GASTRONOMI, KULTUR, trendsættende og luksus. At studere i hjertet af Europa er en fantastisk måde at fremme din fremtidige karriere og har erfaring med en levetid. At lære i en MEGET MULTICULTURAL MILJØ, via et program undervises på engelsk som det primære undervisningssprog og dedikeret til franske knowhow og luksus tjenester. At være en del af en global internationalt netværk og studere på en af ​​LE Cordon Bleu campusser i udlandet, at få mest ud af dine erfaringer internationalt. ... [-]

Bachelor of Business (international restaurant management)

Le Cordon Bleu Australia
på universitet Fuldtid 3 år January 2019 Australien Adelaide Sydney + 1 mere

Velkommen til en verden af ​​gæstfrihed i erhvervslivet. Bliv en kreativ leder i tempofyldt verden af ​​restaurant forvaltning. Med Le Cordon Bleu du vil lære at bringe det bedste af mennesker færdigheder, viden og begrebsmæssig forståelse for realiteterne i at skabe og drive en succesfuld restaurant. [+]

Bachelor of Business (international restaurant management)

Velkommen til en verden af ​​gæstfrihed i erhvervslivet. Bliv en kreativ leder i tempofyldt verden af ​​restaurant forvaltning. Med Le Cordon Bleu du vil lære at bringe det bedste af mennesker færdigheder, viden og begrebsmæssig forståelse for realiteterne i at skabe og drive en succesfuld restaurant.

Bachelor of Business (International Restaurant Management) vil lære dig kritisk analyse af ledelsesstil, og den strategiske tænkning kræves for at lykkes i denne branche. Pragmatisk business simuleringer og to professionelle arbejdsrelaterede baserede muligheder vil hjælpe dig med at forme din karriere. Du vil få faglig erfaring, viden og færdigheder i rigtige arbejdsmiljøer.... [-]


Bachelor i kulinariske kunst

Le Cordon Bleu New Zealand
på universitet Fuldtid 3 år February 2019 New Zealand Wellington

Bachelor of Culinary Arts and Business vil forberede kandidater til at komme ind og forvalte kulinariske virksomheder i verdensklasse i et globalt konkurrencedygtigt miljø. [+]

Oversigt

Bachelor of Culinary Arts and Business vil forberede kandidater til at komme ind og forvalte kulinariske virksomheder i verdensklasse i et globalt konkurrencedygtigt miljø. Dette innovative uddannelsesprogram fokuserer på at udvikle viden og værdsættelse af god mad og drikkevarer i en sammenhæng mellem græs og græs, og hvordan dette med succes anvendes i en række forretningsmæssige kulinariske indstillinger. Studerende vil lære at konceptualisere, skabe, fremme, kommercialisere og styre det kulinariske produkt eller service i en global sammenhæng. Dette kursus sikrer, at eleverne er 100% klar til at komme ind i hospitalsbranchen.

2 indtag pr. År: De næste indtag er 27. juli 2018 og 1. marts 2019... [-]


Bachelor International Wine Business

IMC University of Applied Sciences Krems
på universitet Fuldtid 6 semestre September 2019 Østrig Krems an der Donau

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner. [+]

Opret - Smag - Sælg

Hvilken bedre plads til at studere ledelsesgrundlag for den internationale vinvirksomhed end i hjertet af en af ​​Østrigs vigtigste vindyrkningsområder? Dybtgående indsigt i erhvervslivet og loven samt uddannelse i ønologi betyder, at vores kandidater er fuldt rustet til at påtage sig forretningsadministrationsopgaver - også på internationalt plan takket være kurser, der udelukkende læres på engelsk.

Kursus indholdErhvervsøkonomi, økonomi, lovInternational Wine BusinessVærktøjer og metoderPraktisk træningVed første øjekastVarighed: 3 år / 6 semestreFormat: fuld tidUndervisningssprog: EngelskFaglig uddannelse: Bachelor of Arts in Business (BA)Indtagelse: årligt, hvert år i septemberStudiegebyrer: € 363,36 per semester for EU / EØS-borgere, € 3900 for ikke-EU / EØS-borgere... [-]

Grad i gastronomi

Universidad Tecmilenio
på universitet Fuldtid 8 semestre July 2019 Mexico Monterrey

Udvikler relaterede kulinariske alternativer til de nuværende fødevarebehov. [+]

Graduate-profil

Den kandidat karriere Gastronomi, du er i stand til at:

Definer menuer til forskellige fødevarer tjeneste (restauranter, skoler, hospitaler, industrikøkkener) med forskellige budgetter, kostbehov og produktionsmængder. Og ved hjælp af metoder, der passer til forberedelse og mad konserveringsteknikker og til udviklingen af ​​innovative kulinariske begreber. Administrer kulinariske virksomhedsdrift, herunder omkostningsstyring, sanitære kontrol af fødevarer og faciliteter, marketing og human resource management. Innovate i teknikker og brug af ingredienser til udvikling af avantgarde og relateret til de aktuelle behov i mad retter. Begrebsliggøre og administrere gastronomiske events for forskellige miljøer og sammenhænge, ​​der involverer forskellige sanseoplevelser. Planlægge, organisere og drive mad og drikkevarer, herunder design faciliteter, personaleledelse, begivenhed konceptualisering og styring af restauranter og barer. feltarbejde ... [-]

Bachelor of Culinary Management

Torrens University Australia
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år February 2019 Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 8 mere

[+]

Krav Særlige Adgangskrav

Forskning Mad og drikke leder Operations Manager [-]

Bachelor i kulinarisk kunst

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Frankrig Paris

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer for at lykkes som chef og / eller leder i den internationale restaurantindustri eller at åbne din egen virksomhed . [+]

Med bacheloruddannelsen i kulinariske kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer for at lykkes som chef og / eller leder i den internationale restaurantindustri eller for at åbne din egen virksomhed .

Program højdepunkterUdvikle dobbelte færdigheder inden for teknik og ledelseDrage fordel af en høj standard overførsel af viden af ​​højt kvalificerede fakultet medlemmerUnikke undervisningsmetoder, der kombinerer små gruppeindstillinger og høj praksisniveau for at drage fordel af en personlig opfølgning, effektiv læring og optimeret undervisningVirkelige professionelle livssituationer gennem praktikophold, business game og end-of-studies projektDeltag i et internationalt uddannelsesprogram med et program undervist på engelskProgramindhold... [-]

Bachelor i fransk konditori

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Frankrig Yssingeaux

Bachelor i fransk konditorivarer fra Ducasse Education giver dig mulighed for i løbet af 3 år at erhverve den komplette nødvendige know-how og ledelseskompetencer for at imødekomme de høje forventninger på konditorivarksområdet. Vælg en undervisningsvej for excellence for at lykkes i din karriere som Entreprenør - Pastry Chef. [+]

Bachelor i fransk konditorivarer fra Ducasse Education giver dig mulighed for i løbet af 3 år at erhverve den komplette nødvendige know-how og ledelseskompetencer for at imødekomme de høje forventninger på konditorivarksområdet. Vælg en undervisningsvej for excellence for at lykkes i din karriere som Entreprenør - Pastry Chef .

Program højdepunkterUdvikle dobbelte færdigheder inden for teknik og ledelseDrage fordel af en høj standard overførsel af viden af ​​højt kvalificerede fakultet medlemmerUnikke undervisningsmetoder, der kombinerer små gruppeindstillinger og høj praksisniveau for at drage fordel af en personlig opfølgning, effektiv læring og optimeret undervisningVirkelige professionelle livssituationer gennem praktikophold, business game og end-of-studies projektDeltag i et internationalt uddannelsesprogram med et program undervist på fransk og engelskProgramindhold... [-]

Bachelor i fødevarer og -teknologi

Mediterranea University of Reggio Calabria
på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Italien Reggio Calabria

Fødevarevidenskab og teknologier [+]

Første år Elementer af matematik Plant Biology kemi Elementer af fysik GENETIK Engelsk Andet år Plant biokemi og fysiologi Plantebiokemi Plant Physiology Forsvar af fødevarer og produkter fra skadedyr Kemi og Fødevaresikkerhed Patologi af planter og grøntsager Agronomi og Industrial markafgrøder og Tree Fruit Culture Agronomi og Industrial markafgrøder Industrial Tree Fruit Culture Laboratoriet for Databeskyttelse Metoder og værktøjer Unit Operations i fødevareindustrien I Lov af Agri-Food Markets tredje år Fundamenter af Agricultural Industri og Forvaltning af fødevarekvalitet Engineering af Agri-Food Systems Hydraulik Bygninger til Agricultural Industri Mikrobiologisk undersøgelse af fødevarer General Microbiology Fermentation Mikrobiologi Kemisk Analyse og kontrol af levnedsmidler Teknologi Agri-Food Packaging og distribution Agri-Food Økonomi og Politik Agri-Food Economics og Marketing Agri-Food Policy Foder og Foder Teknik Principper for Animal Nutrition Dyrefoder Teknik Valgfag Afsluttende projekt Praktik Lærlingeuddannelser og vejledning [-]

Bachelor i gæstfrihed og kulinariske kunst

Varna University of Management
på universitet Fuldtid 3 - 4 år October 2019 Bulgarien Varna

[+]

Fødevarestudier-programmer. [-]

Executive Bachelor's in Nutrition and Culinary Arts

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Fuldtid Deltid 1 år Åben tilmelding Schweiz Zürich + 1 mere

[+]

ABMS er certificeret af EFMD EOCCS, den schweiziske nationale kvalitet for uddannelse (EduQua) og ASIC UK. WSB er en europæisk stat anerkendt universitet og KNU er et europæisk offentligt universitet grundlagt for 200 år siden og rangeret blandt top 500 universiteter i verden. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som en bachelor studerende ved ABMS.

Dette Executive Bachelor (EBBA) i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) kursus er lavet til studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 3 år i en ledende stilling, er kandidater forventes at kombinere teori med praksis og vise en lyd kendskab til deres forvaltning industrien. Studerende er udstyret med nyttige Sundhed viden til at komme ind på arbejdsmarkedet og bidrage mere effektivt til organisationer inden for sundhedsvæsenet feltet.... [-]


Bachelor i International Fresh Business Management

Fontys University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 48 måneder September 2019 Holland Venlo

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handles, transporteres og sælges? Hvem 'udvikler' nye madkoncepter? Og meget vigtigt, hvordan er det garanteret, at alt er i god stand, sund og 'værdi for pengene'? [+]

Hvad er Fresh Business?

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handles, transporteres og sælges? Hvem 'udvikler' nye madkoncepter? Og meget vigtigt, hvordan er det garanteret, at alt er i god stand, sund og 'værdi for pengene'? Alle disse spørgsmål og mange flere skal besvares af fagfolk i verden af ​​frisk forretning.

Verden af ​​international frisk forretning dækker al den primære produktion af friske produkter på alle tænkelige områder: fra kød over mejeri, blomster, planter, svampe og nødder til alle slags frugter og grøntsager. Ud over produktionen er også de første trin i behandlingen af ​​de primære produkter en del af vores verden af ​​frisk forretning. Men glem ikke hele det omgivende miljø hos leverandører, konsulenter og logistiske serviceudbydere, der udgør en integreret del af dette dynamiske forretningsområde. Ja, det handler om produkter og tjenester, men bundlinjen er, det handler altid om mennesker. Mennesker, der ser det som deres udfordring at opfylde de sande behov hos forbrugerne over hele kloden: Sund og sikker mad og et hyggeligt og personligt indrettet opholdsrum.... [-]