Fødevarestudier i Østrig - Fødevarestudier-uddannelser i Østrig Fødevarestudier

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.Østrig, officielt Republikken Østrig er en føderal republik og et land på omkring 8.470.000 mennesker i Centraleuropa.Fødevarestudier i… Læs mere

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Østrig, officielt Republikken Østrig er en føderal republik og et land på omkring 8.470.000 mennesker i Centraleuropa.

Fødevarestudier i Østrig - Tag din Bachelor i Østrig. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
IMC University of Applied Sciences Krems
Krems an der Donau, Østrig

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner.

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner. -
Bachelor
Fuldtid
6 semestre
Engelsk
01 Sep 2020
31 Mar 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her