$close

Filtre

Se resultater

Fødevarestudier Asien - Fødevarestudier-programmer Fødevarestudier Asien

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.Asien er verdens 's største og mest folkerige kontinent, som ligger primært i de østlige og nordlige halvkugle. Det dækker 8,7% af jordens 's samlede areal og be… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Asien er verdens 's største og mest folkerige kontinent, som ligger primært i de østlige og nordlige halvkugle. Det dækker 8,7% af jordens 's samlede areal og består 30% af sit areal.

Fødevarestudier Asien - Tag din Fødevarestudier Asien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Dusit Thani College
Bangkok, Thailand

Som et eksklusivt fælles program med Le Cordon Bleu, verdens førende kulinariske kunstinstitut; Bachelor of Business Administration International Program in Professional Culin ... +

Som et eksklusivt fælles program med Le Cordon Bleu, verdens førende kulinariske kunstinstitut; Bachelor of Business Administration International Program in Professional Culinary Arts er designet til at inspirere til ekspertise, kreativitet, innovation og personlig berigelse, der er nødvendig for at du kan gå i gang med succesfulde karrierer og personlige sysler i de globale kulinariske og gæstfrihedsindustrier. Et certificeret program af den verdenskendte institution Le Cordon Bleu. -
BBA
Fuldtid
4 år
Engelsk
Jan 2022
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Sunway University
Shah Alam, Malaysia

BSc (Hons) i Culinary Management integrerer erfaringsmæssig læring med akademisk rigor for at forberede dig til den konkurrencedygtige kulinariske industri.

BSc (Hons) i Culinary Management integrerer erfaringsmæssig læring med akademisk rigor for at forberede dig til den konkurrencedygtige kulinariske industri. -
BSc
Fuldtid
3 år
Engelsk
Jan 2022
på universitet
 
Synergy University Dubai
Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Programmet er specielt designet til studerende, der ønsker at opbygge en karriere eller starte deres egen virksomhed inden for gæstfrihed. Modtag en up-to-date uddannelse og p ... +

Programmet er specielt designet til studerende, der ønsker at opbygge en karriere eller starte deres egen virksomhed inden for gæstfrihed. Modtag en up-to-date uddannelse og praktiske færdigheder, der studerer i et af de førende globale turisme hotspots - Dubai, da det er vært for mere end 15 millioner turister årligt. -
BA
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Sochi State University
Sochi, Rusland

Uddannelse i profilen "Technologies of Restaurant Business" giver en bred viden om viden om produkters kemiske egenskaber, hygiejniske og hygiejniske krav til restaurantproduk ... +

Uddannelse i profilen "Technologies of Restaurant Business" giver en bred viden om viden om produkters kemiske egenskaber, hygiejniske og hygiejniske krav til restaurantproduktion, teknologier til fødevareproduktionsudstyr og sikre deres indlæsning, design og økonomiske retfærdiggørelse af restaurantaktiviteter. , samt udvikler færdigheder og viden om catering til madkvalitetskontrol ... -
Bachelor
Fuldtid
Russisk
på universitet
 
جامعة القدس
Abu Dis, Palæstina

Fødevareindustrien er afhængig af en lang række processer til fremstilling af den store mængde mad, vi ser i dag. Fødevareteknik bruger principperne for kemi, mikrobiologi og ... +

Fødevareindustrien er afhængig af en lang række processer til fremstilling af den store mængde mad, vi ser i dag. Fødevareteknik bruger principperne for kemi, mikrobiologi og teknik til at designe fødevareproduktionsprocesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på at give den studerende de færdigheder og koncepter, der er relateret til madteknik og teknologi, der fokuserer på at udvikle nye fødevarer, designe processer til produktion af disse fødevarer, vælge emballagemateriale, studere holdbarhed og sensoriske evaluering af produktet. Design og kontrol af operationer i fødevarefabrikker, metoder til produktion af funktionelle fødevarer, kvalitetskontrol af fødevareprodukter ud over at styre fødevarefabrikker og metoder til markedsføring af fødevareprodukter. Ud over de mikrobiologiske og kemiske tests vil studerende inden for fødevareteknik studere grundlæggende fænomener, der er direkte relateret til produktionen af fødevarer og deres egenskaber. Instituttets undervisningsplan kvalificerer sine kandidater til at påtage sig flere og varierede opgaver i fødevareindustrien, der er blevet en industri, der kombinerer høje teknologier og flere processer baseret på biokemi og teknologi. Fødevareingeniørafdelingen er kendetegnet ved, at den kvalificerer sin kandidat til at arbejde inden for bioteknologi (bioteknologi) og fødevareindustri. Ud over at arbejde i forskellige grene af fødevareindustrien og bioteknologien vil instituttets kandidater være kvalificerede til at arbejde også inden for farmaceutiske og kosmetiske industrier og inden for forskning inden for forskningsinstitutioner, der er interesseret i biovidenskab og miljøteknik. De vil også være i stand til at arbejde i institutioner, der beskæftiger sig med kontrol med fødevare- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også være i stand til at arbejde i konsulentfirmaer, der beskæftiger sig med fødevare- og miljøudvikling. -
Bachelor
Arabic
på universitet
 
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Malaysia

Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst.

Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst. -
Bachelor
Engelsk
på universitet
 
Kalayaan College
Quezon City, Filippinerne

Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) -programmet er et 4-årigt kursus, der er designet til at udstyre de studerende med den nødvendige viden, færdigh ... +

Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) -programmet er et 4-årigt kursus, der er designet til at udstyre de studerende med den nødvendige viden, færdigheder og holdning som forberedelse til at blive medlem af gæstfrihedsindustrien enten som en del af den vigtige menneskelige ressource i deres valgte felter på hoteller, resorts, restauranter eller catering eller ved at starte deres egen virksomhed inden for et af disse områder. -
BSc
Engelsk
på universitet
 
Gaziosmanpaşa University
Tokat, Tyrkiet

I dag, med den avancerede teknologi og skiftende kundepræference, skal de retter, der er tilberedt i tallerkenerne, appellere til øjet, før de fodres.

I dag, med den avancerede teknologi og skiftende kundepræference, skal de retter, der er tilberedt i tallerkenerne, appellere til øjet, før de fodres. -
Bachelor
Engelsk, Tyrkisk
 
American College
Nicosia, Cypern

Studerende, der gennemfører dette program, tjener en Bachelor of Arts i kulinarisk kunst. Programmet giver den nødvendige viden og erfaring inden for kulinarisk kunst og er de ... +

Studerende, der gennemfører dette program, tjener en Bachelor of Arts i kulinarisk kunst. Programmet giver den nødvendige viden og erfaring inden for kulinarisk kunst og er designet til at hjælpe den studerende i hans eller hendes forberedelse til en givende karriere på ledelsespositioner i gæstfriheds- og cateringbranchen. -
Bachelor
Engelsk, Græsk
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Thailand

Verdensbefolkningen stiger med stigende efterspørgsel efter mad. Dyreopdrætvirksomheden er en mid-water-virksomhed i forsyningskæden, der spiller en vigtig rolle. Serverer til ... +

Verdensbefolkningen stiger med stigende efterspørgsel efter mad. Dyreopdrætvirksomheden er en mid-water-virksomhed i forsyningskæden, der spiller en vigtig rolle. Serverer til at producere og fodre kød af høj kvalitet til fødevareindustrien. Fra visionen om at være "verdens køkken" i dag, dyreopdræt og fødevareforarbejdningsstilarter Brug af moderne teknologi, sikker og miljøvenlig. -
Bachelor
Engelsk, Kinesisk, Thai
 
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Afdelingen blev oprettet i februar 1985. Skolen blev grundlagt. Den første indskrivning af 50 studerende i forårsklassen på det andet juniorskole var baseret på uafhængig tilm ... +

Afdelingen blev oprettet i februar 1985. Skolen blev grundlagt. Den første indskrivning af 50 studerende i forårsklassen på det andet juniorskole var baseret på uafhængig tilmelding. I februar i Republikken Kina blev 50 studerende tilmeldt natafdelingen på det andet juniorhøjskole. I august 1989 blev Department of Food and Beverage Management i samarbejde med skolestrukturering opgraderet til at etablere Department of Food and Beverage Management og rekrutterede 100 studerende fra den første dagtidsafdeling. I august 1991 begyndte det at rekruttere 50 studerende til den første dagtimeafdeling. Fangfang Professionelle mad- og drikkevarestyringsmedarbejdere. -
Bachelor
Engelsk, Kinesisk
 
黄山学院
Huangshan City, Kina

For nylig øges efterspørgslen efter en menneskelig ressource inden for kulinarisk kunst og teknik hurtigt, så kulinarisk og ernæringsuddannelse betragtes som en af de top 3 me ... +

For nylig øges efterspørgslen efter en menneskelig ressource inden for kulinarisk kunst og teknik hurtigt, så kulinarisk og ernæringsuddannelse betragtes som en af de top 3 mest lovende majors for beskæftigelse. Grundlagt i 1997 er Culinary and Nutrition Education-programmet en af de vigtigste majors, der modtager særlig støtte i Huangshan University og den første kulinariske kunstfag i Anhui-provinsen. -
Bachelor
Kinesisk, Korean
på universitet
 
Mapúa Institute of Technology
Manila, Filippinerne

Dette program er designet til at integrere teori og tekniske færdigheder til at udstyre de studerende med en stærk ledelse og service

Dette program er designet til at integrere teori og tekniske færdigheder til at udstyre de studerende med en stærk ledelse og service -
BSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Tyrkiet

Målet med dette program; løse problemer inden for gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, designe og forbedre service- og kvalitetsproblemer oprette karriereplaner relatere ... +

Målet med dette program; løse problemer inden for gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, designe og forbedre service- og kvalitetsproblemer oprette karriereplaner relateret til erhvervslivet vil være i stand til at forny sig selv med bevidstheden om livslang læring; at dele og formidle viden og erfaring, at uddanne fagfolk inden for turisme, der kan lave akademiske studier om produktion af universel viden. -
Bachelor
Tyrkisk
på universitet
 
Istanbul Medeniyet University
Istanbul, Tyrkiet

Gastronomi og Culinary Arts afdeling; I løbet af det fireårige bachelorprogram er kandidaterne uddannet inden for områder som internationale køkkenteknikker, tyrkiske køkkente ... +

Gastronomi og Culinary Arts afdeling; I løbet af det fireårige bachelorprogram er kandidaterne uddannet inden for områder som internationale køkkenteknikker, tyrkiske køkkenteknikker, mad- og drikkevareforvaltning, madvidenskab, madkultur og historie, der har al den nødvendige akademiske og aktuelle viden og praksis inden for deres område , udviklet sig inden for kulturelle og sociale områder, videnskabelig Det giver uddannelse i retning af at oplære køkkenkokke, der kan løse problemer og arbejde med metoder, kombinere al denne viden og færdigheder med universel viden og praksis og bruge dem på en måde, der vil være gavnligt for deres land og det samfund, de lever i. -
Bachelor
Tyrkisk
på universitet