Fødevarestudier Europa - Fødevarestudier-programmer Fødevarestudier Europa

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Fødevarestudier Europa - Tag din Fødevarestudier Europa. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanien

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En ... +

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En fireårig træning, der gør det muligt for vores kandidater at lede fremtiden for gastronomi. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk, Spansk
Sep 2020
på universitet
 
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Lucerne, Schweiz

BHMS Business

BHMS Business -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Holland

I verdenen af International mad og blomster er det hollandske Agro-Food-system berømt. Holland er iværksætter, innovativt og førende inden for bæredygtighed. Det er den næstst ... +

I verdenen af International mad og blomster er det hollandske Agro-Food-system berømt. Holland er iværksætter, innovativt og førende inden for bæredygtighed. Det er den næststørste eksportør af fødevarer og blomsterprodukter i verden. International viden og erfaring er nøglebegreber i Bachelor Business Administration (BBA): International Business in Food and Flowers. -
BBA
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2020
01 Aug 2020
på universitet
 
IMC University of Applied Sciences Krems
Krems an der Donau, Østrig

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner.

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner. -
Bachelor
Fuldtid
6 semestre
Engelsk
01 Sep 2020
31 Mar 2020
på universitet
 
IMI International Management Institute Switzerland
Lucerne, Schweiz

ICI's Undergraduate-programmer er valideret af Oxford Brookes University, UK.

ICI's Undergraduate-programmer er valideret af Oxford Brookes University, UK. -
BA
Fuldtid
2 år
Engelsk
Feb 2020
på universitet
 
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg, Schweiz

Kandidaterne skal være mindst 18 år gamle med et eksamensbevis / avanceret eksamensbevis i kulinarisk, gæstfrihed eller erhvervsliv, eller med 2- 3 års kulinarisk køkkenerfari ... +

Kandidaterne skal være mindst 18 år gamle med et eksamensbevis / avanceret eksamensbevis i kulinarisk, gæstfrihed eller erhvervsliv, eller med 2- 3 års kulinarisk køkkenerfaring og tilsvarende IELTS 5.5. Dette er en top-up grad, der består af forretnings- / ledelsesmoduler, men med vægt på kulinariske fag. -
BSc
Fuldtid
20 uger
Engelsk
21 Jan 2020
på universitet
 
American European Education
Brașov, Rumænien

Bachelor of Arts (Hons) Culinary Business Management tilbydes af TASTE Culinary Business Academy i et samarbejde med Manchester Metropolitan University. At være succesfuld i g ... +

Bachelor of Arts (Hons) Culinary Business Management tilbydes af TASTE Culinary Business Academy i et samarbejde med Manchester Metropolitan University. At være succesfuld i gastronomi kræver et højt niveau af kulinarisk færdighed og bevidsthed om erhvervslivets indsigt fra et individ. Kvalifikationen giver mulighed for at udvikle din passion for mad og kulinarisk kunst, samtidig med at den studerende bliver opmærksom på kravene til succesfulde forretnings- og iværksætterambitioner. -
BA
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 
Aspira University College
Zagreb, Kroatien +1 Mere

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition samt på ... +

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition samt på et stigende tilbud på en række restauranter med et højt udvalg af lokal gastronomi og ønologi. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
på universitet
 
University of Pécs
Pécs, Ungarn

Som det er kendt, er turismen i de seneste årtier blevet en af ​​verdens største og hurtigst voksende økonomiske sektorer. Som UNWTO (World Tourism Organization) fremhæver i d ... +

Som det er kendt, er turismen i de seneste årtier blevet en af ​​verdens største og hurtigst voksende økonomiske sektorer. Som UNWTO (World Tourism Organization) fremhæver i de seneste rapporter, blev denne filial en vigtig drivkraft for socioøkonomiske fremskridt ved skabelse af arbejdspladser og virksomheder, eksportindtægter og udvikling af infrastrukturer i både udviklede og udviklingslande. Nyere og nyere områder og markeder forekommer både hvad angår indgående og udgående turisme, og konkurrence og diversificering blev også centrale spørgsmål i de globale turismeprocesser. -
BSc
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 

Universidad Cardenal Herrera - UCH
Moncada, Spanien

De vigtigste konklusioner fra undersøgelsen var følgende: - Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomi sektoren. Denne professionelle tilgan ... +

De vigtigste konklusioner fra undersøgelsen var følgende: - Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomi sektoren. Denne professionelle tilgang betyder, at uddannelse nu er nødvendig i en række beslægtede tekniske områder. I dag gastronomi skal ses ud fra et perspektiv, der rækker ud over den praksis, tilberedning. Det betyder, at der nu er behov for hensigtsmæssige læringsmiljøer, der med held kan kombinere gastronomi og erhvervslivet, madlavning og investeringsafkast. Udviklingen af ​​gastronomi har resulteret i deltagelse af en række videnskabelige og tekniske spørgsmål, der kun et par år siden, havde intet at gøre med madlavning som et erhverv. Vi er nødt til at udvide uddannelse horisont for fremtidige fagfolk, så vi kan udstyre dem med de værktøjer og viden, de har brug for at bringe F & U + i ind i gastronomi ligningen som en konkurrenceparameter i deres praksis. Vores mål er at uddanne fagfolk, der er specialiseret i kulinariske teknikker og også godt kvalificerede til at håndtere en gæstfrihed virksomhed, enten her i landet eller i udlandet. Det er ikke kun et spørgsmål om at give fremtidige kokke med all-round uddannelse, vores mål er at berige og udvikle deres faglige talenter og gøre dem i stand til at designe og styre en gastronomi virksomhed på tværs af hele gæstfrihed rækkevidde. Vi uddanner vores studerende til at nå det højeste niveau, der producerer fagfolk, der ved hvordan man kan udvikle forretningsplaner og sætte processer i stedet for at give den rigtige form for service for deres mål kunder. Som konklusion søger at udstyre de studerende med den viden, færdigheder og evner, der vil gøre det muligt for dem at opnå ekspertise i gastronomi kombineret med kulinariske ledelse. - Gastronomi. Overføre viden om fødevaren og kulinariske teknikker, under en dybdegående kig på art, oprindelse og sporbarhed af fødevarer og drikkevarer og principperne for deres processer. Træning studerende i disciplinerne kvaliteten og sikkerheden af ​​råvarer, tilberedning og opbevaring af fødevarer, kulinariske teknikker og processer og sund kost. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 
University of Parma
Parma, Italien

Grunduddannelsen, Food Systems: Bæredygtighed, ledelse og teknologi, forbereder de studerende til at blive ekspert Food Systems managers. Programmet giver de studerende den tv ... +

Grunduddannelsen, Food Systems: Bæredygtighed, ledelse og teknologi, forbereder de studerende til at blive ekspert Food Systems managers. Programmet giver de studerende den tværfaglige viden, der er nødvendig for at arbejde i erhvervslivet, miljøet og naturressourcestyring i landbrugsfødevaresektoren. Denne professionelle profil er i tråd med strategien for bæredygtig udvikling, der er skitseret i Europa-Kommissionens meddelelse om "Innovation for bæredygtig vækst: En bioøkonomi for Europa." -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Italiensk
Okt 2020
på universitet
 
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Prague, Tjekkiet

HA uddannelsen i Landbrug og Fødevarer repræsenterer det første niveau af universitetsstudier. Begrebet programmet tillader videnskabelige forståelse af biologiske principper ... +

HA uddannelsen i Landbrug og Fødevarer repræsenterer det første niveau af universitetsstudier. Begrebet programmet tillader videnskabelige forståelse af biologiske principper for landbrug, orientering i nuværende landbrugsteknologi, og opnå grundlæggende viden om kvalitet og forarbejdning af landbrugsprodukter og fødevarer. -
BSc
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 
Fontys University of Applied Sciences
Venlo, Holland

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handles, t ... +

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handles, transporteres og sælges? Hvem 'udvikler' nye madkoncepter? Og meget vigtigt, hvordan er det garanteret, at alt er i god stand, sund og 'værdi for pengene'? -
Bachelor
Fuldtid
48 måneder
Engelsk, Tysk
Sep 2020
01 May 2020
på universitet
 
Varna University of Management
Varna, Bulgarien
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
Okt 2020
på universitet
 
Mediterranean College, Αθήνα
Athens, Grækenland

Kurset har til formål at give kok

Kurset har til formål at give kok -
BA
Fuldtid
Græsk
på universitet