$close

Filtre

Se resultater

Fødevarestudier i Finland - Fødevarestudier-uddannelser i Finland Fødevarestudier

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.Fødevarestudier i F… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Fødevarestudier i Finland - Tag din Bachelor i Finland. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Finland
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
PERHO CULINARY, TOURISM & BUSINESS COLLEGE
Helsinki, Finland

Perho Business Schools bachelorgrad i restaurant og catering giver gode, omfattende og forskelligartede grundlæggende færdigheder til madlavning, servering, salg og restaurant ... +

Perho Business Schools bachelorgrad i restaurant og catering giver gode, omfattende og forskelligartede grundlæggende færdigheder til madlavning, servering, salg og restaurant kundeservice. Du kan ansøge om en bachelorgrad i restaurant- og cateringbranchen i en fælles søgning og kontinuerlig søgning. Studiet på fuld tid er Töölö campus. -
Bachelor
Finsk
på universitet
 
Sami Education Institute
Inari, Finland

I deres madlavningsstudier bruger eleverne mange rene ingredienser af høj kvalitet fra det nærliggende område, såsom rensdyr, fisk, bær og svampe, til madlavning. Studerende e ... +

I deres madlavningsstudier bruger eleverne mange rene ingredienser af høj kvalitet fra det nærliggende område, såsom rensdyr, fisk, bær og svampe, til madlavning. Studerende er også aktivt involveret i indkøb af lokale råvarer. -
Bachelor
Engelsk, Russisk, Finsk, Ungarsk