BACHELORSTUDIES.DK

Fødevarestudier Reggio Calabria - Fødevarestudier-uddannelser i Reggio Calabria Fødevarestudier, Reggio Calabria

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

En stor italiensk by med fredelig atmosfære og nogle af de bedste universiteter som University of Ragusa. Det er et sted at bo og studere. For alle de studerende, der søger for uddannelse af god kvalitet til en rimelig pris Ragusa er et sted at være.

Fødevarestudier Reggio Calabria - Tag din Bachelor i Reggio Calabria. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Fødevarestudier, Reggio Calabria Filter

Bachelor i fødevarer og -teknologi

Mediterranea University of Reggio Calabria
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Italien Reggio Calabria

Fødevarevidenskab og teknologier