$close

Filtre

Se resultater

Fødevarestudier i Japan - Fødevarestudier-uddannelser i Japan Fødevarestudier

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.Japan er en ø nation i Østasien. Beliggende i Stillehavet, det ligger øst for havet af Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea og Rusland, der strækker sig fra ha… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Japan er en ø nation i Østasien. Beliggende i Stillehavet, det ligger øst for havet af Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea og Rusland, der strækker sig fra havet af Okhotsk i nord til det Østkinesiske Hav og Taiwan i syd.

Fødevarestudier i Japan - Tag din Bachelor i Japan. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Tokyo Kasei Gakuin University
Machida, Japan

Baseret på diætternes viden og færdigheder og ved at inkorporere en bred vifte af kulturer såsom erhvervsliv og uddannelse, evnen til at opdage og løse forskellige madrelatere ... +

Baseret på diætternes viden og færdigheder og ved at inkorporere en bred vifte af kulturer såsom erhvervsliv og uddannelse, evnen til at opdage og løse forskellige madrelaterede problemer og evnen til at skabe og foreslå "mad der praktiserer velhavende liv" Nourish . Der er også rigelige praktiske programmer i samarbejde med lokalsamfund og virksomheder. Efter eksamen udvides feltet ikke kun til diætistområdet, men også til fødevarevirksomhed, koordinator og uddannelse. -
Bachelor
Japansk
Apr 2022
på universitet
 
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japan

Iværksætteri og forretningsadministration: At udvikle en sund forståelse for iværksætteri og iværksætterprocessen og give de studerende mulighed for at konceptualisere og pla ... +

Iværksætteri og forretningsadministration: At udvikle en sund forståelse for iværksætteri og iværksætterprocessen og give de studerende mulighed for at konceptualisere og planlægge udviklingen af enten et hotel, restaurant, mad, vin, turisme, gæstfrihed eller eventrelateret virksomhed fra et iværksætterperspektiv. Introduktion til iværksætteri og iværksætterudviklingsteori om iværksætterindstillinger og -egenskaber Etiske, sociale og bæredygtige fremgangsmåder Pathways til iværksættervirksomheder Industrien og organisationen Markedsføringsplanen Finansiering: Kontanter; Startomkostninger; Fortjeneste og tab 2. Mad- og drikkevareomkostningskontrol: En oversigt over branchen og lederen Håndtering af indtægter og udgifter, der håndterer fødevareproduktionsprocessen Mad- og drikkevarepriser Menu Analyse Arbejdsomkostningsstandarder Diskrimineringslove, mobning på arbejdspladsen og chikane Indkomstkontrol og brug af Teknologi 3. Fødevarekvalitetsstyring: Hvad er fødevarekvalitet? Fødevareproduktion og konserveringskontrol af allergener i fødevarer Udvikling af et fødevaresikkerhedsprogram Understøttelse af dokumenter i et fødevaresikkerhedsprogram Revision af et fødevaresikkerhedsprogram 4. Restaurantkoncepter: Restaurantkoncepter og målmarkeder Placering, placering, placeringsmarkedsføring Menuen og menuplanlægning Principperne for Restaurantdesign og layout Udstyr til køkken og barer Finansplanen og juridiske forpligtelser Forretningsplanen -
Bachelor
Japansk
Apr 2022
Online