BACHELORSTUDIES.DK

Fødevarestudier i Kasakhstan - Fødevarestudier-uddannelser i Kasakhstan Fødevarestudier

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Kasakhstan, officielt Republikken Kasakhstan er et land i Centralasien, med dens mindre del vest for Ural floden i Østeuropa.

Fødevarestudier i Kasakhstan - Tag din Bachelor i Kasakhstan. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Fødevarestudier, Kasakhstan Filter

Catering & Gæstfrihed Bacheloruddannelse

Нархоз Университет
på universitet Fuldtid September 2019 Kasakhstan Almaty

Studerende af programmet er uddannet på basis af store hoteller og restauranter i Almaty, såsom "Ritz-Carlton", "Tien-Shan", "Rixos". De modtager viden inden for økonomi, ledelse, marketing og iværksætteri, som giver dem mulighed for at arbejde for udlejning, samt starte deres egen virksomhed. Efter graduering fra Narhoz er kandidater perfekt orienteret i hotel- og restaurantbranchen, kan organisere virksomhedens receptioner og ferie i stil med moderne buffetborde, forretningsluncher, cocktails eller åbne deres egen café, hotel eller pizzeria på højt niveau.