Filter
Bachelorgrader
Kina Studietype: alle Hastighed: alle

Fødevarestudier i Kina - Fødevarestudier-uddannelser i Kina Fødevarestudier

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Kina søger at fremme udviklingen af ​​førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens ' s næststørste og er stadig voksende. Oplever sin kultur og forstå dens vækst på markedet vil øge din karriere.

Fødevarestudier i Kina - Tag din Bachelor i Kina. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
MSc

1 Resultater i Fødevarestudier, Kina

Andre muligheder inden for dette studieområde:
MSc
Institute for Tourism Studies, Macau

IFT er BA Culinary Arts Program er nyt program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne. Den første gruppe af studerende, sluttede den 4-årige kursus ... [+]

bachelor i Culinary Arts management

IFT er BA Culinary Arts Program er nyt program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne. Den første gruppe af studerende, sluttede den 4-årige kursus i september 2011 og vil opgradere i 2015.

Uanset om de har til hensigt at forfølge en karriere som en kulinarisk kok, en front af Parlamentet manager eller en all-round professionel kok, den 4-årige Kurset trækker på en lang erfaringsmæssig basis af gennemprøvede undervisere og håndværksvirksomheder teknikere. Med erfaringer fra hele verden spænder fra 3,4 og 5-stjernede hoteller til Michelin restauranter til event spillesteder og lignende, IFT trækker på denne enorme viden base for at levere et godt afrundet bredt baserede fundament, hvorfra de studerende kan blomstre.... [-]

Kina Macau
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk